Jeg prøver ikke skjule det.

Timene ikveld har gått så fort og Lila har nektet å forlate fanget mitt. Jeg lurer veldig på hva som faktisk lurer seg av tanker i det lille hodet, hun har jo allerede en så sterk vilje. Jeg har brukt kvelden på å gjøre klart et reklame innlegg som skal postes imorgen, men med ei lita frøken på 10 kilo på fanget tror jeg at jeg brukte 3 timer på å få det unnagjort.

Som mange diskuterer om dagen er det nå situasjonen rundt nettopp Lila. Jeg forstår kjempe godt at dere stiller spørsmål, men siden det gjelder hennes liv med en part som ikke ønsker å nevnes her på bloggen MÅ jeg velge å respektere det.

Dette er ikke noe jeg har skjult for mine lesere, stikk motsatt. Situasjonen rundt Lila har vært veldig fortvilende og veldig spesiell, men nå er det kun å få dette til å fungere som betyr noe.  Det må gjerne skrives forum, blogger og annet for å spekulere i hvorvidt jeg lurer mine lesere og at min boble sprakk. Det at Lila kan vokse opp med begge sine biologiske sider ser jeg ikke på som en boble som sprekker eller som noe negativt.  Jeg er faktisk glad på Lila sine vegne at ting rundt henne blir bra på alle hold. Det er ikke en «seier» å oppdra et barn og ikke ha alle som burde være der for barnet der, det er det stikk motsatte. At jeg som Camilla ikke liker noen kan være, men jeg må som Lila sin mor velge å legge den «egoistiske» tankegangen bort og ikke legge vekt i det. Veien blir til mens man går, også i slike situasjoner. Så jeg håper de som skal håne dette kan holde seg til å kun håne meg, ikke en uskyldig lita jente eller sladder om en sak ingen vet noe om egentlig. Jeg prøver ikke skjule noe, det er bare ikke alt jeg kan eller ønsker å dele noe om. Spesielt tydelig har dette blitt etter jeg virkelig fikk se hvordan folk vrir om på alt jeg skriver for å ha noe å skrive om eller skape en sak ut av.

Ting er veldig bra på alle hold nå, ikke bare er mammahjertet mitt takknemlig for Lila, men jeg ser hard jobbing gir resultater og det er motiverende.

Jeg skal nå se en episode med Shameless og deretter finne sengen og drømme meg bort!  Ha en god kveld/ natt .

Leave a Reply