Jeg skulle gjort hva som helst for denne uteplassen.

Reklame.

( trykk på ordet badestamp og du kommer direKte inn til Skargards.no)

God søndagskveld! Jeg håper deres helg har vært kanon, det har nemlig vår! Idag har jeg holdt på ute, gjort klar for en deilig kveld ute under åpen himmel med min bedre halvdel. Høsten er en magisk tid og jeg nyter den virkelig nå som vi kan benytte oss av den deilige uteplassen vår. Åh, den er virkelig magisk!  Lukten av å ha tent opp ovnen på badestampen er så deilig.

Jeg har sittet å beundret den flotte uteplassen, og badestampen er hele grunnen til at jeg føler uteplassen så magisk. Vi sitter alltid helt for oss selv, og titter utover det vakre landskapet foran oss. Roen er noe eget, tenk at vi har en slik plass som dette rett utenfor døren.

Hvordan vi klarte oss uten veranda og badestamp vet jeg ikke, men nå som vi har det er det et must som må være med videre til det nye hjemmet vi skal ende opp i. Jeg skulle gjort hva som helst for å ta denne uteplassen og naboene med oss.

Høsten og vinteren er desidert en nydelig tid å benytte seg av ute i badestampen.  Følelsen man får når man setter seg ned i varmt -deilig vann er magisk, upåklagelig og gir kroppen så mye ro at man faktisk blir en smule avhengig. Jeg har fått en helt «ny»  kropp etter at jeg begynte å ta meg et varmt boblebad, man får hvilt alle muskler.

Personlig synes jeg badestampen er et smykke på verandaen også, den er utrolig fin å se på, og super å benytte seg av.

Hyllen på siden har Kim endelig fått skrudd riktig på plass også, endelig sier jeg bare! Den stod nemlig for høyt, og det tok bare 2.mndér å fikse opp i det. hihi…

Badestampen vår er levert fra Skargards, og vi fikk badestampen levert kostnadsfritt hjem ( bor du i Nord-norge vil frakt komme i tillegg. )

Litt om Skargards:

Skargards Badestamp AS er en norsk bedrift som driver utvikling, produksjon og markedsføring av badestamp og bassengutstyr. Fabrikken deres som produserer badestamper ligger i Åmål, kun 18 mil fra Oslo ved Sveriges største innsjø, Vänern.

Skargards er en av Europas største produsent av vedfyrte badestamper og produktene deres selges over hele ti forskjellige land i Europa.

Som kunde kan du kjøpe en badestamp som er tilpasset dine ønsker og behov. Hver badestamp bygges nemlig med det tilleggsutstyr du som kunde selv ønsker. Deretter leveres badestampen helt hjem til tomten din.

Hver badestamp er produsert i glassfiberarmert herdeplast etter samme teknikk som moderne båtskrog. De bruker kun miljøsertifisert trevirke til badestampene sine.

Nå skal jeg nyte resten av kvelden ute i den deilige badestampen vår, og jeg håper dere får en nydelig kveld der dere er også!

Leave a Reply