Jeg strikker.

God onsdag! Igår satt jeg å strikket til øynene ikke orket mer og idag skal jeg fortsette. Planen er å bli ferdig med genseren til lila på en uke.. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle synes strikking var så moro, og det beste er at jeg forstår det!  Jeg skal strikke ferdig denne skappelgenseren til Lila, så skal jeg lage matchende hårbånd og deretter starte på til Mathilde.

Mathilde er født flink til å strikke, noe sier meg at hun slekter på mormor her.. hihi.. Vi hadde derfor kvalitetstid med stikking igår, og skal gjenta daten ikveld. Skikkelig mor og datter tid, som Mathilde sa hun satt utrolig stor pris på.

Idag startet vi dagen hos Linn, og fikk begge ordnet neglene våre. Mathilde har lenge ønsket seg gél-lakk og idag fikk hun det. Jeg fikk filet ned neglene mine, som seriøst var altfor lange nå- 5,5 uker uten stell, vel det går ikke igjen.. hehe.

Etter at jeg la ut at jeg strikke genser til Lila igår fikk jeg ekstremt mange spørsmål på hvilket garn jeg har valgt å bruke, samt pinne størrelse og antall masker. Jeg bruker pinne på 4,5 og strikker i 1-2 år, jeg valgte å legge opp 55 masker. Sålangt ser det veldig bra og riktig ut, selv om jeg tok det litt på feelingen. Garnet er i 100 % merinoull og er SUPER mykt og godt.

Åh, jeg gleder meg virkelig så mye til å se hvordan resultatet blir og merker jeg er en smule stolt allerede. hihi..

Idag blir det mail og et par veilednigner på meg, noe som er helt ok i dette regnværet! Nyt dagen, vi sees!!

Leave a Reply