Jeg vil bare droppe ALT.

Kveldens timer… Så var det kveld igjen, og jeg føler allerede jeg er STUP trøtt.  Vi tok turen til Sverige etter jobb, der ble det handlet inn x-antall med brusbrett til denne brusomanen, nemlig moa. Jeg vet ikke om noe bedre enn iskald pepsimax, rett og slett det beste som finnes uansett hva. Planen var egentlig å dra for å se på ny sofa, men vi sløyfet det til fordel for brusen min. haha.

Ellers har vi begynt å bli ferdig hos mor og far, men idag var jeg litt sånn at jeg bare ville droppe alt salgs maset til fordel for påbygg og et ekstra rom nede. Altså, det er uaktuelt, men jeg har prøvd å godsnakke med Kim.. haha… Til INGEN nytte! Jeg merket det knøt seg en ball i magen min når jeg fikk en tekst melding om bud igjen igår. Så langt er status at jeg ikke har akseptert noe bud, og ikke stresser jeg med et heller. Jeg har ikke et nytt stort hus stående å vente på meg, og det er jeg veldig glad for.

Jeg går riktignok rundt å lyster på ny salong og ny spisestue, typisk meg altså.. Haha…Vi bestilte i våres ny salong, men den var det så mye tull meD at jeg ikke ønsket å vente på den lenger, og droppet hele greia. Nå er jeg veldig glad for det! Jeg får bare holde meg med tålmodighet tror jeg, å starte med slik her vi bor nå under et salg er ihvertfall bare tull.

Imorgen er det på´n igjen,men jeg håper deres dag har vært kanon ! Vi sees mer da!

 

Leave a Reply