Jul utenfor døren.

Beklager sen blogging fra meg idag, men her har jeg sittet i tlf med kunder, skiftet forsikring og snakket med alarmsentralen som skal hit å sette opp røykvarsler og alarmsystem i huset imorgen! Tiden har rett og slett bare flydd, men jeg har tatt masse bilder så jeg skal dele masse bilder med dere idag uansett!

Uteenfor døren er julen på plass, mer og mer! Jeg ELSKER det grønne og synes det er så moro å holde på ute nå som steinen er på plass, selv om vi ennå må feie ut en masse sand!

Det er rart, men det er utrolig hvor morsomt det plutselig blir å ordne litt når ting faller på plass utenfor husveggene også. Bare den forandringen som har blitt gjort iår er enorm. Huset er malt, veranda er på plass, brosteinen er lagt ++ , det er så deilig og jeg er altså SÅ stolt!

Nå skal jeg kaste meg i bilen, hente mann og barn i barnehage! Mannen skulle ordne til fondue idag, så jeg lukter en veldig romantisk aften med min bedre halvdel når Lilamor er i seng!

Jeg får bare komme meg av sted- vi sees mer etterpå! Da skal jeg vise dere hvor fint kjøkkenet ble med den nye fargen i dagslyset!

Vi sees SWEETIES!

 

Leave a Reply