Julegave shopping!

Hei hei og riktig god lørdag!

Denne helgen startet så fint igår, og dagen idag ser ikke dum ut den heller.  Jeg endte opp med å sovne på sofa´n, slik som jeg alltid gjør. Jeg våknet så klart lysvåken i 03:30 tiden og ble liggende å høre på at det haglet ute. Jeg elsker virkelig å ligge i sengen, høre at regn og sludd treffer vinduet- det er en så behagelig lyd. Er det bare meg?

Jeg har nettopp fått unna litt «rot» og vi setter snart snuten mot mamma og pappa for lunsj, deretter går turen til byen hvor vi skal få unna noen julegaver, jeg har bestemt meg å bli ferdig tidlig iår. Det er jo ikke noe som er bedre enn at lønna som kommer midt i desember med halv skatt er fri julegave kostnader. Jeg blir så uøkonomisk når jeg står i siste lita å skal handle, så idag skal mannen få være med for å bære poser.. Dere kan tro han gleder seg, hihi. Vi har jo Mathilde og Rikke denne helgen, så vi skal se om vi kanskje går ut å spiser en pizza med de ikveld eller om vi blir hjemme, spiser fondue og ser på tv… Vi får se hvor pumpa vi ender opp med å bli!

En liten fugl visket meg i øret at mannen vil på O´learys å se kampen tidlig i kveld også, så vi får bare ta kvelden litt som den kommer.

Vel, jeg får ta med meg min bedre halvdel på lunsj og shopping. Nyt lørdagen, så sees vi mer etterpå!

Leave a Reply