Julen har STARTET!

Kveld-kveld -kveld! Herremin jeg er HELT slått ut! Denne dagen har bare bugnet over i oppgaver! Tidlig opp, så inn til Oslo, deretter tok jeg meg en aldri så liten tur på IKEA! Ikea slår aldri feil, jeg gikk like greit til innkjøp av juletre, og annet julepynt! Det er lenge igjen til jul sier noen, men jeg er litt sånn, hvorfor vente med å få frem kranser- noen har jula til langt ut i januar..Jeg tok frem kranser NÅ, etter juleuken er passert er jeg lei uansett så jeg kan like gjerne starte med kransene nå. haha.

Åh, kjøkkenet mitt! Dere jeg elsker det MER og MER! Og det å pynte til Jul her er en drøm! En ting jeg vet sikkert er at jeg SKAL ha hvit porselensvask og hel vegg med fliser i mitt kommende hjem også. Egentlig kan jeg bare ta med meg hele kjøkkenet og plassere det i et nytt hus, for så mye elsker jeg det- hjertet i huset rett og slett!

En ting tror jeg at jeg kan JUBLE ut med sikkerhet- jeg blir her til over jul og det skal jeg bare NYTE! Jeg skal bake, jeg skal pynte, jeg skal dille og jeg skal dalle i hjemmet mitt. Og 2018- vet dere, det er året jeg tror blir unikt! I 2018 gifter vi oss i kirken i NORGE, vi skal sammen finne et drømmehjem, vi skal få gjort ALT vi ikke rakk i år. Nå er det under 2 mndér igjen av året og jeg blir neste ( bare nesten) litt svett ved tanken. 2017 har vært et skikkelig fint år, men også tøft og sårt, så jeg har mye lærdom med meg inn i 2018.

Har dere fått unna det dere skal i 2017?  Vel, jeg har ennå mye jeg skal ha ferdig før året er omme, men jeg skal også nyte ikveld-imorgen og de nestene ukene! Jeg skal nyte her og nå! 

Ha en deilig kveld , ja-nyt den! 

Leave a Reply