Juletreet vårt!

God mandag, ny uke og en uke nærmere jul! Vel, jeg vil ikke at denne juletiden skal gå så fort jeg da, jeg synes det er så godt å bare nyte denne førjulstiden, den er så magisk. Igår kom vårt nydelige juletre på plass, oh yes! Etter litt frem og tilbake fikk jeg på plass vårt grønne glitrende tre! Siden 4.søndag i advent faller på selve julaften føler jeg oss snytt for en hel uke denne juletiden, så jeg gjemmer meg bak det nå som treet er på plass. hihi…

Det ville jo vært kjedelig om jeg var tregest ute med alt også, eller hva? Nå kan alle andre få en god jule følelse i magen ved å la seg inspirere og deretter få på plass juletreet sitt når de føler tiden er inne for det.

Nå står mine TRE fine advents brett og kranser klare og på søndag skal jeg lage juleribbe med familien til bords! Det blir koselig det! Da tennes det første julelyset og julen er i gang på ordentlig !

Mitt favoritt advents fat! Se så vakre de små kransene er, åh <3

Jeg håper jeg inspirerte dere bittelitt med ihvertfall ET bilde ! Vi sees mer litt seinere ikveld, små og store må ha mat i magene sine her! Nyt ettermiddagen så lenge!

Leave a Reply