Just like Heaven!

Reklame. 

Husker dere jeg delte innlegg om vår nye seng her på bloggen fra Bedrenætter?  Vel, idag tenkte jeg å si litt om den, nettopp fordi det kom mange følgende spørsmål.

Les om vår modell ved å trykke HER. 

Nå har vi i 3.mnder fått prøvd sengen og valget som falt på å bytte seng har jeg ikke angret et sekund på, for vi har virkelig fått en drøm av en seng! Virkelig.  For meg er det å ligge i en god seng ekstremt viktig, jeg vet ikke om noe bedre enn å legge meg etter en lang dag, og våkne opp uthvilt. Denne sengen er fantastisk!

Itillegg er sengen og gavlen lekker å se på – et pluss i boka.

Nattesøvnen har siden vi byttet blitt bedre, selv om jeg oppriktig trodde den ikke kunne bli det. Vi har en litt «fastere» modell nå og dette er noe vi har merket godt begge to. Det å ha en seng som er bedre tilpasset oss har mye å si, det er helt sikkert.  Det er viktig å tenke litt på vekt når man velger seng, veier man under 80 kg kan behovet være annerledes enn for eksempel om man veier over 95 kg.

Når man skal kjøpe en seng er det viktig å vite hva man ønsker -myk, eller fast? etc. Les gjerne litt om hva Bedrenætter forteller om hva du burde tenke på ved kjøpe av seng. Trykk HER. 

En dårlig eller gammel seng er ofte ned ligget, det betyr at kroppen blir liggende i en feil stilling og dette går igjen utover kroppen over tid. Har man rygg, nakke eller andre plager fra før er en «dårlig» seng garantert ikke det optimale eller å anbefale.

Søvnen påvirkes av hvordan du sover, og dårlig søvn kan over lengre tid være svært skadelig. – Å investere i en god seng er ikke bare bra for nattesøvnen, men også helsen.

Her i huset havner gjerne de minste barna mellom oss i sengen – da gjør det ikke noe å at sengene er litt ekstra god.

BedreNetter utvikler senger de ønsker skal gi nettopp deg den beste komforten og søvnkvaliteten.

Noen fantastiske tilbud de nå kjører nå er disse.

Trykk HER for Venus MAYAN.

Eller HER for denne Kontinentalsengen.

En god nattesøvn starter i en god seng!

 

 

Leave a Reply