Kjøp skap på nett hos Skapnett.

Reklame.

God torsdag!

Her har det idag gått i 110, akkurat slik jeg liker det og det skal man ikke klage over. Lila er å koser seg og hu mor har nettopp fått noen godnyheter fra han far… Made my day!

Jeg lovet dere noen bilder fra rommet til Olíver idag, samt bilder av den fine nye garderoben han har fått opp. Garderobe, vel man vet ikke hvor mye det betyr før man har stått uten i et år. hehe…….

Skapnett har et eget tegneprogram, som jeg benyttet meg av før jeg bestilte og det som jeg synes var så fint med det var at det ikke var så komplisert slik som mange andre tegneprogram gjerne er. Jeg tok mål og tegnet opp, valgte ønskede fronter og VIPPS gikk resten som en lek. Skapnett sitt tegneprogram kan du sjekke ut HER.

Etter kun 3 uker var garderobene klare og montører fra Skapnett kom selv å moterte de for oss – noe jeg absolutt vil anbefale for å oppnå et utmerket resultat. De skjærer til listverket og får sluttresultatet PERFEKT. 

Hvilken innredning du ønsker til garderoben avgjør du selv. Jeg valgte halvt om halvt med hyller og kurv og er veldig fornøyd med det. Undertøy og litt enklere tøy er veldig greit å ha i skuffer, og støre gensere osv er godt å ha i hyller.

Olíver valgte frontene selv og ved å benytte oss av speildører virket rommet mye luftigere og større.

Skapnett tilbyr også hjemmebesøk, hvor du kan få hjelp og veiledning til hva som passer deg og dit hjem.

Ved å kjøpe garderobe hos Skapnett.no kan jeg garantere at du vil bli fornøyd.

 

Leave a Reply