Konstant godfølelse!

Dette innlegget inneholder produkt informasjon. 

Mandag allerede og strålende sol! Altså, jeg vet ikke om nye hyggeligere enn å våkne til sol og blå himmel! Nå mangler bare det hvite lakenet ute over landskapet og hustaket så er vi i mål.

Idag er det bare Lila som kommer hjem igjen, de to eldste skal til pappaen sin og bli der i en uke. De er godt kjent med det og i går kveld gledet de seg stort til å skulle være litt med pappaen sin igjen.

Jeg har for det meste sittet med løse oppgaver som jeg har måttet sette sammen idag. Lagt løpet for de kommende ukene, og det er ingen hemmelighet at det er MYE som må rekkes før året er omme. Jeg har nettopp blitt ferdig så nå skal jeg straks avsted å hente lille go´jenta mi igjen!

Jeg har fått helt sinnsykt mange meldinger på julestjernene jeg har i vinduet her hjemme, og tenkte å si hvor de er fra i dette innlegget, slik at de som vil kjøpe seg hjem en stjerne får gjort det før julen er forbi. Disse er kjøpt på Clas Ohlsen og det samme er ledningen. Jeg tror jeg ga rundt 200,- pr stjerne med oppheng, og det var 3 til prisen av to!  Jeg er iKKE sponset, så dette er bare et svar og tips til alle de som har spurt. Jeg valgte å sette den ene stjernen som en «lampeskjerm» på den ene lampen min, så den er festet på en vanlig lampe fot og derfor er den også så stor! -Perfekt for meg!

Jeg er i skikkelig julemodus om dagen, jeg bare ELSKER at jeg har fått en så god julefølelse iår. Ifjor kom den også gikk den, iår merker jeg at jeg går med den hele dagen og det er SÅ koselig! Konstant godfølelse rett og slett.

Jeg håper deres ukestart har vært kanon! Fortsett å nyte dagen og kos dere masse!

Leave a Reply