Kosetur med mammi.

God torsdag! 

Idag har jeg vært på en aldri så liten bytur med mammi,  og det var rett og slett deilig å lufte hodet litt. Vi har spist en liten lunsj og jeg har endelig fått surret meg innom bodyshop! De selger nemlig den beste body lotion i verden som jeg har blitt avhengig av!

Siden jeg fikk velge lunsjen idag falt valget på Thai marked. Alltid en sikker vinner og de serverer den beste thai maten jeg vet om! Kylling i rød curry og biffsalat er det beste jeg vet på menyen og idag ble det først nevnte.

Jeg husker jeg så å si hver uke når jeg jobbet i butikken kjøpte meg lunsj på Thai, og det er vel en av de få tingene jeg savner med butikk livet. hehe…

Selv om jeg er veldig streng med hva jeg dytter i meg, er jeg ikke hysterisk! Jeg ligger på et jevnt kalorinIvå hele tiden, og det går overraskende bra med det. Jeg har klart å ta av meg ca en halv kg i uken og det er jeg fornøyd med. Nå vil jeg ikke ned mer, men holde meg her jeg er.

Idag fikk jeg meg en liten «sukkerbombe» for vi avsluttet byturen med en aldri så liten youghurt is… Karamell og jordbær – nam nam.  Så nå er det null godsaker før lørdagen på meg….

I skrivende stund står jeg å snitter roser, en av mine ukentlige gjøremål. Friske blomster er et must i hjemmet og ca hver uke kjøper jeg roser. 10.pk for 69,- på Rema! Altså – jeg har handlet MYE roser i mitt liv og disse står i 10-14 dager hver gang så jeg handler så å si roser aldri noe annet sted lenger.

Vel, her er det snart matlaging før lille tulla skal hentes og de to eldste skal gjøre lekser og dra på trening… Vi sees, tenkte å boooste dere med interiør ikveld!

Inntil det, kos dere!

Leave a Reply