Kos,latter og dårlig humor.

Hei og god morgen, har dere stått opp?

Idag skal jeg få unna en veiledning,noen mail ,gjøre klare mange innlegg og komme meg på trening. Dette blir rettere sagt en dag med- fult kjør! Det er jo helt tipp-topp og komme inn i rutiner med treningen, og etter en helg med mye ro er det på høy tid å få løftet litt mer på rumpa igjen. Igår kveld var vi en tur på middag hos min venninne, og magen min er heeelt støl etter all den latteren kvelden var fylt med. Malin og jeg har begge like «dårlig» humor, til mannfolkas store fortvilelse…. haha…

Vi kom til dekket fondue bord, nam nam! 

Fondue er en matrett som er kjempe sosial og kos, man spiser lenge når man sitter med det. Du kan bruke alt slags kjøtt og tilbehør, så her har man 100 forskjellige varianter å velge imellom.

(Mange har spurt hvor vi har kjøpt vår fondue gryte? Fonduegryte får du kjøpt på  Jula og andre plasser, men selv har vi de derifra + fra Jernia og begge fungerer like godt. )

Malin er faktisk den personen jeg kjenner som er enda mer glad i puter enn meg, haha..

Alt i alt hadde vi en kjempe koselig avslutning på helgen igår. Idag kommer barna mine hjem igjen og en hektisk, men perfekt uke står for tur!

Jeg håper dere har hatt en fin helg og start på dagen. Vi sees mer litt senere, men inntil jeg titter innom igjen ville jeg bare innom å si titt-tei! 

 

Leave a Reply