La deg inspirere av utrykket.

Hei Onsdag! Du og du så fort disse ukene går, hvor ble tiden av mellom helg og ukestart? Idag er midt mellom, så jeg føler litt på alt som må i boks før helgen, samtidig som jeg er stolt over det som er ferdig. *smiler*

Reklame: 

Garderobeskapet på rommet til Mathilde er hva jeg skal dele med dere de første timene denne dagen.

Dette er et stort garderobeskap, som tar opp mye plass, men pga nettopp dette har vi valgt dører med hel speil. Istedenfor å føle at rommet har blitt mindre, føles det større pga speildørene. Vi har skreddersydd vår egen garderobe, vårt design og etter våre mål. Når vi valgte garderobe fant vi raskt ut at mulighetene var uendelige. Med over 20 forskjellige fyllinger man kunne  kombinere og samt designe dørene som passer for ditt rom. Garderoben(e) er av kvalitet og  alle dørene leveres med avsporingssikring, doble hjul oppe, sikkerhetsfolie på speil og glass, og opptil 20 års garanti.-perfekt for de som ønsker garderober som er ordentlig og som holder år etter år i hjemmet.

Vi har valgt innredning som er delt på hver side med oppgheng i midten. Rotting skuffer nederst til undertøy, t-skjorter, sokker og annet, og store gode hyller til gensere, bukser osv på øverst.

Siden Mathilde og Lila deler skap valgte vi å bruke så mye vi kunne av plassen der skapet skulle stå, og vi har ikke angret et sekund på nettopp det valget. Gode store kvalitetsskap er noe jeg aldri hadde ønsket byttet ut, for det er utrolig hvor mye et slik skap rommer og hva det gjør med følelsen av størrelsen på rommet ved bruk av speildører.

Garderoben er tilpasset og skjært inn i lisverket, noe som får helheten til å bli gjennomført og lekker.

En garderobe som er ei ekte «diva» verdig og en hver husmor fornøyd.

Skapnett har et kjempe flott tegneprogram som gjør det enkelt for deg som liker å sitte hjemme i ro og fred for å planlegge nettopp din garderobe. Ved å trykke HER kommer du rett inn på denne siden.

Sjekk ut Skapnett på facebook ved å trykke HER eller les mer om deres utvalg og løsninger på deres nettside www.skapnett.no eller ved å trykke HER.

 

Leave a Reply