Litt av sjarmen.

God søndag alle sammen! Har dere fått i dere frokost og ellers hatt en rolig start på dagen?

Denne helgen har det vært fult kjør siden vi hentet barna i barnehagen på fredag. Ungene har alle ønsket å farte hit og ditt, og vi har hatt fulle timeplaner fra morgen til kveld! Først nå har jeg hatt muligheten til å sette meg ned for å si hei og hå til dere! Jeg har «endelig» fått Lilamor til å sove luren sin, og det beste hun vet er å ligge ute i vognen sin å lade batteriene sine.

Vi startet helgen med familieselskap, igår var vi  på farten og idag har vi stort sett bare tatt livet helt med ro… Eller..Med ro og med ro, vi har lekt masse og det er full fart, men slik er det vel for alle med barn? Litt av sjarmen er jo denne energien de små har og forventer at vi voksene også skal ha. Haha…

Igår tok jeg meg fri fra bloggen min, og det vil jeg nok fortsette med i helger tror jeg, ikke hver dag, men en dag sånn innimellom. Det er ingen hemmelighet at det tar tid med små barn, og macbooken er da det siste jeg tenker på å drasse med meg rundt.Vi har alle barna samlet annenhver helg og da skal vi helst rekke alt vi har snakket om, timene forsvinner derfor alltid like fort.

Nå skal Vanessa hjelpe meg med litt husarbeid, hun har fått egen klut og digger å vaske vegger, bordplater og alle mulige ting jeg aldri tenker på… Som for eksempel under bordplaten, ryggsekker osv- listen er LANG!  HihI…

Den kommende uken er veldig full den også, jeg har masse jobb og x-antall innlegg som skal postes så ikveld må jeg sette av et par timer til å gå igjennom  alt slik at ingenting blir glemt eller dårlig levert.

Jeg får nesten «kaste» meg rundt, Lila våkner nok ila en times tid og da må alt være på plass ellers er det bare å glemme å få det ferdig idag.

Vi sees igjen etterpå, med en aldri så liten indisk oppskrift! 

Leave a Reply