Messetid.

God kveld – god kveld!

Her startet jeg dagen etter at barna var levert i barnehagen for meg på interør messen. Utrolig morsomt og så mange fine stander! Tanken på å innrede et større hus sniker seg mer og mer på oss og jeg gleder meg enormt til vi står der med nøklene i hånden og sammen har kjøpt noe. Det er ingen hemmlighet at prosessen nå er utrolig spennende den også. Nå skal vi bruke høsten på å se om vi finner drømmehjemmet vårt og selge det vi har! Herremin, så moro! Når jeg solgte huset jeg eide sist var jeg veldig delt, det å leie var ikke noe jeg før hadde gjort. Vel, den biten hopper vi over nå, leie skal vi ikke.  Vi har en reserve løsning om huset skulle gå fort og vi ikke har funnet noe, så tak over hodet får vi om vi skulle være så heldige at huset går fort. hihi…

På messen idag drømte og plasserte jeg alt jeg likte i et lite «illusjonshus» .. Skikkelig hjem og hus boble rett og slett. Millemoi skuffer aldri, herremin så lekkert sortiment de har- sesong etter sesong – år etter år. !

Messetiden på høsten er alltid like spennende og jeg ELSKER å være tilbake… Men ikke som butikk- det var deilig nå idag.

Jul- dere nå er det snart jul igjen! Du og du som tiden flyr!

Også boblevasene var på plass- sikker vinner! se så vakre de blir sammen også <3 …

Jeg ble rett og slett «dårlig» – nå kommer det så mye fint utover. Grønt og blått er ennå mine favoritter, men at jeg digget den nye rød fargen sier sitt!

Jeg håper dagen har vært god med dere, nyt kveldens siste timer.

Leave a Reply