Min morsdag.

Hei og hopp alle mammaer der ute! Har dere fått tegninger, overøs med gode ord, frokost på sengen og sist men ikke minst fått sovet lenge?

Jeg hoppet opp med Lila klokken 0810 idag, hun lot mamma sove helt hun begynte å pille meg i øret når hun våknet. Lila sover i egen seng, men hun våkner hver morgen i 04/05 tiden og vil da ligge mellom oss i sengen. Hun lager ikke en lyd, og legger seg bare til å sove, men hun skal absolutt opp i vår seng. Dette henger nok igjen etter tiden jeg ammet, for det var typisk at hun våknet i den tiden for å få melk.

Vi stod opp til full engasjement i stua, Norge sikret nemlig Gull, sølv og bronse og Kim var gjennomsnittet happy for nettopp det. haha.. Selv om det er morsdag er ikke min mann slik at han opptrer med verken frokost eller gaver på sengen, men et god klem og suss fikk jeg. Sant skal sies at Kim lagde eggerøre og tok oppvasken så poengene ble skåret likevel. Haha.. Mathilde kom med tegning og Olíver lovet full massasje ( noe sier meg at han vil sitte opp å se farmen) , de to minste forstår det jo ikke likevel. Begge småjentene har nettopp sovet et par timer, så jeg har koset meg med litt søndagsrydding og skal snart starte på pannekaker. Namnam.

Det er alltid litt små forandringer som følger med når man får litt nytt i hus, beste jeg vet om faktisk, hihi…

Jeg ønsker alle mammaer der ute en fantastisk morsdag, jeg synes nemlig vi mødre generelt gjør en fantastisk god jobb! Min mamma fikk gratulasjonen allerede i natt, og hun er jo min nr EN!  Som nesten alle andre synes jo også jeg at jeg har verdens beste mamma og Svigermor! Disse to fortjener begge en riktig GOD morsdag!

Leave a Reply