Mine alt.

Uansett hvor mange man blir eller barn man får, blir man aldri mindre glad i den ene eller den andre. Desember står for tur, og dette er måneden som er litt ekstra spesiell for min snille gode datter, Mathilde. Hun fyller 9 år 22.desember og hver desember teller hun dager til bursdag og bitte-lille-julaften. Tenk at den fine jenta mi fyller hele 9 år, jeg føler det var igår hun beriket livet mitt og nå har hun vært her i snart 9 år.

Mathilde er ei jente jeg beundrer, for hun er så snill. Hun har nesten gitt meg grå hår til tider, når hun og hennes bror slår på stortromma og har fått hjertet mitt til å hoppe ut og opp av halsen. Jeg kan stå å beundre den lille jenta mi og jeg har virkelig mye å lære av henne. Tålmodig, hjelpsom,takknemlig godhjertet og god tenkende om alt og alle. Hun er også verdens fineste og tålmodigste storesøster. Lila er hjertet til Mathilde, det er ingen tvil, men hun har nå to bonus søstre også. Disse tar hun så godt vare på, og det har blitt livlig å være hos både mamma og pappa, men dette sagt med positivitet!

Som mamma har jeg lært meg å se verden igjennom barnas øyne, og at mine tre har gjort meg bløthjertet og sårbar som person er absolutt ingen tvil. Jeg har nå snart 11 år på baken som mor til kjekkasen på bildet over, og jeg skulle så gjerne stoppet tiden litt. Livet vårt nå er så godt, harmonisk og gledelig.

Jeg har helt klart tre fantastiske barn og har nå levd over et år med en mann som er så god ! Itillegg har jeg gjennomført mitt første år som stemor <3

Familien min er mitt alt, og denne julen skal nytes til det fulle med de alle <3 Jeg er så takknemlig, for hver og en av dem ! Desember står for tur og det skal feires med bursdag og høytid !

 

Leave a Reply