Nå blir det ferdig.

God fredag alle sammen. I skrivende stund står jeg på farten for å gjøre meg ferdig, Kim og jeg tenkte oss nemlig en liten tur på hytta. Denne helgen har vi barnefri og det tenkte vi å nyte litt borte. Vi reiser etter jobb og gleder oss til noen deilige dager med ro, fjellturer og hyttekos. Det er en egen ro i sjelen nå vi går ut av bilen der, og den roen er så fantastisk, – skikkelig kjærestehelg. Jeg merker sommerfuglene har meldt seg allerede. De neste helgene har vi alle barna og da er det jo de som er i fokus, noe som gjør slike kjæreste turer litt ekstra spesielle.<3

Mange har lurt litt på hvor jeg har blitt av, men jeg har ikke forsvunnet langt. Jeg har hatt ekstremt mye å gjøre de siste dagene med jobb og oppussing i kryp-innet vårt. Timene har ikke strukket til, selv om jeg har følt meg skikkelig «ille» som ikke har klart å være mer til stede her på bloggen.

Jeg har idag endelig fått vasket ferdig huset, det å komme hjem til rent hus blir en sann glede! På mandag skal steinene utenfor huset legges og jeg merker jeg sliter mer og mer med salget nå som ting blir så fint og ferdig. På tirsdag kommer maleren å skal gjøre ferdig resten inne, og det vet jeg vil sette prikken over i´n. Nå som vi flytter blir vi ferdig, men når vi bodde her utsatte vi det hele tiden. Haha.. Bare det å få frontene på de to gjenstående skapene på kjøkkenet blir så mye finere. Det er vel litt sånn å bo i et hjem, man bor seg liksom til med de små pirkene som gjenstår og tenker – en dag. Latskap kaller man slik, hihi.

Jeg har frisket opp med deilige nye friske blomster – åh, det er liksom en egen atmosfære det skaper med en gang. Jeg klarte selvfølgelig å glemme å kjøpe en pen busk til urnen foran, så det tenkte jeg å ordne på mandag.

Tekstiler er vasket og sofaen er gjort ren, fy søren altså. Det å ha det rent er så avgjørende på humøret, man føler liksom alt så mye hyggeligere når ting skinner fra sin beste side!

Jeg håper dere lader opp til en fantastisk helg! Det er jo det fredagene er til, å nyte at helgen står for tur.

Vi sees fra hytta, nyt fredagen videre!

Leave a Reply