Nå kan den endelig vises frem!

Etterlengtet lørdag! 

Igår hadde jeg rett og slett for mye på agendaen til at jeg rakk noe som helst fornuftig annet enn jobben. Idag våknet vi til ei snørrete og sutrete Lila, som helst ikke skal eller ønsker å forlate fanget. Kos blir det derfor ekstra mye av idag, og det er jo det beste som finnes!

Vi nyter førjulstiden til det maksimale, og idag skal vi bake og lage marsipan, sjokolade og karameller! Perfekte søte små gaver til familien man kanskje ikke se så mye, men likevel vil sette litt ekstra pris på.

Men VET DERE HVA! Vi er nå ferdig med boden under trappen, kun småpirk står igjen og det ordnes til mandag! Da blir gulvlisten satt på, endelister og innrammingen ferdig, samt trappen,døren og listverket malt. Vi har planer om å ha lekkert teppe i trappen og enden på rekkverket skal bokses mer inn så den blir mer «massiv».

Jeg er så LYKKELIG, tenk at vi nå har en skikkelig BOD inne i huset! Altså, dere aner ikke hvor etterlengtet det har vært og høyt ønsket de siste månedene. Endelig kan jeg sette støvsugeren, vaskebøtter, mopp osv bort, hverdagsluksus!

Neste prosjekt denne våren blir å få godkjent den nye fasaden på huset ( slik som naboene ) og deretter få bygget på huset med 16/18 kvm. Vi skal om vi får dette igjennom gjøre om toalettet til et lite bad, gangen bygges da på med noen få kvadrat mer og Kim og jeg skal ha soverom nede slik at vi får en egen «avdeling» i huset for oss selv.  Prosessen skal dere få bli med på, gjett om vi gleder oss! 3 av 5 på rekken har bygd om denne boden til en del av boligen og jeg må virkelig si at det har gjort MYE med boligen, så vi gleder oss stort selv.

Vi har enda flere planer også, men mer om disse seinere. hehe…..

(Listen på toppen av skapet skal skjærest til på mandag )

Jeg håper dere har en fin-fin lørdag! Ikveld skal vi nyte litt kjærestetid, spise god middag, åpne en liten flaske vin og bare kose oss! Nå skal vi straks på farta et par timer – vi sees, nyt lørdagn!

Leave a Reply