Nå ser dere hvor stygt det er….

Glem lampa i taket – for garderobene i huset er på plass! Ja, de er faktisk på plass alle sammen og jeg er så happy at jeg kan faktisk ikke beskrive det med ord. Et år med NULL skap og kun åpene skuffrekker og stativ er nå forvandlet til garderober med skreddesydde innredninger og MASSE plass!

Vel, dere ser faktisk på bildet hvor STYGT trapperekkverket er, for vi har planer om å bytte det ut. Jeg har derfor ikke brukt tid på å gjøre det ferdig, noe jeg faktisk burde. Det er så mye som dukker opp når man har et hjem og er over gjennomsnittet opptatt av at alt skal bli 100 % slik som meg. Jeg tror jeg skal male rekkverket helt hvitt så slipper jeg at det er så stygt mens vi ser etter nytt. Det fine rekkverket jeg hadde i mitt tidligere hus er jo ikke å oppdrive lenger . hvorfor!!!!? Det er liksom det jeg vil ha… Vel, vel – det blir nok frem med malekosten en av dagene, slik det er nå kan det ihvertfall ikke være mye lenger.

Lampa i taket, vel den skal fjernes og nye skal opp -midt i rommet, ikke klint oppi garderoben.  Ellers…Vel, ellers er gangen oppe slik den skal, forutenom dørene, de skal byttes!. <3

Se bot ra detaljene som  skal fikeses- sjekk den fine garderoben! Lekker ikke sant?

Idag har dagen bare flydd, absolutt hele dagen har bare flydd! Huset stod på hodet når montørene var ferdig her og det var et kaotisk rot å rydde opp i alt etterpå. Hoho….. Vel, jeg kom i mål!

Leave a Reply