Når en pepperkake-baker….

-Og til slutt i gryta slepper man til slutt en kilo pepper. Også rører man omkring og tømmer deigen på en fjøl!

Vi har laget peppekaker, vi har laget marsipangriser og vi spiser julegrøt! Dere iår har jeg fått den- JULEFØLELSEN! Det er en haug av år siden sist, men nå, ja nå er den ENDELIG her! Jeg spiller julemusikk, synger meg litt små hes,og det går bjelleklang i hele huset. Jeg tror Kim synes jeg er litt rar, men så er jeg født unormal også. Hihi.

Har dere startet på julen? Jeg har pyntet huset så å si ferdig og idag ble Kim og jeg enige om å kjøpe oss et nytt STORT juletre, for det vi har er så innmari lite. Så til neste uke kommer Juletreet på plass! *smiler*

Jeg har hatt en kjempe fin kveld med meg selv og julemusikken i kveld på kjøkkenet. Kim har sittet lenket forran skjermen til fotballkamp! Jeg ville nemlig ikke ut når vi kom hjem igjen, etter 6/7 timer på farta er jeg mettet…… MEN vi ble ferdig med absolutt ALLE julegaver, sinnsykt deilig!

Nå skal jeg kose meg i verdens beste armkrok og se på en film – jentene er i full dansesving i toppetasjen så det høres ut som at taket skal falle i hodet på oss!

Vi sees mer imorgen dere, nyt kvelden alle vakre!

Leave a Reply