Når ukjente vil skremme deg i ditt eget hjem.

God søndag i stuen, fy filleren denne helgen har gått fort!

Vi har lekt ute i hele dag, eller hele helgen! Tenk endelig kom snøen til oss også! Vi har venter SÅ lenge på at den skulle legge seg, og nå har den endelig det!

Fra glede til frustrasjon, for den reisen er kort!

Jeg har forstått at jeg hos mange ikke er godt likt, slik er det å stikke seg frem på en hvem som helst plass. Blogger du, har du meninger og ikke lever det typiske A4 livet så har de som sitter anonymt på «baksiden» plutselig en stor grunn til å skulle få lov å rive deg i filler med ond spikket sladder. Jeg har gjort meg kjent med forum, de driter jeg i.. De foregår i luften igjennom kanaler jeg aldri noen gang ønsker å forstå meg på. Det som ikke jeg kan ta eller føle på ønsker jeg ikke bruke tiden min på heller, jeg får uansett ikke gjort noe med det.

Det vi nå har fått oppleve er noe langt mer ubehagelig enn en haug med vås skrevet på ulike forumsider. Inatt våknet vi til at en person fløy frem og tilbake på verandaen og utgangsdøren vår, røsket i dørhåndtak, banket på vinduer og lekte med vår tålmodighet. Jeg skal ærlig innrømme at om jeg hadde vært alene hjemme hadde jeg blitt skikkelig redd, for det finnes ikke noe moro med nettopp slik. Dette er ikke første gangen i vårt tilfelle, vi har hatt folk blinkene med lommelykt på vinduene våre, og det ironiske er at det er vår bolig dette skjer med hver gang så vedkommende må være helt klar over hvem av boligene som er vår på rekken. Jeg vet ikke hva moroa med dette er, men jeg finner det ikke lenger morsomt. Jeg har nesten fått litt noia, for ettersom at dette ikke ga seg har vi måttet sette opp alarmsystem på mer enn røykvarsler for å si det slik. Uten dette vet jeg ikke om jeg hadde fått sove om natten.

Tanken på at folk er villig til å skremme folk på en slik måte vil jeg aldri klare å forstå, men det gjør virkelig noe med deg som person. Det er ikke bare vi som har fått føle på hatet til folk rundt oss, men mine foreldre har hatt de på døren med tullete budskap de også. Hvorfor? Jo fordi jeg har blitt kjent med feil folk i livet mitt, og i tillegg har en blogg. Et tilfelle kan jeg overse, to og tre også, men slik vi har hatt det nå går det over en lang periode og det som noen en gang syntes kanskje var morsomt – en spøk.. Vel, det har vi nå fått nok av.

Tro meg, jeg slutter IKKE å blogge fordi noen jager meg. Jeg slutter ikke å si min mening fordi noen har en annen. Jeg tåler at folk har andre meninger, men nå må hatet rundt meg roe seg litt ned. Det å ringe mine samarbeidspartnere, prøve å få de mot meg. Ringe barnevernet for å få barna mine tatt fra meg. Dele fin spikket løgn på nettet landet over. Lage usanne historier og antyde at min kjære er en kone mishandler og for å gjøre ting enda mer tydelig – skremme oss hjemme i vårt eget hjem, vet dere- dette er IKKE greit. Dette er rett og slett å mishandle ryktet til mennesker og drive heksejakt av en familie. Det dere skriver lagrer seg, det forsvinner ikke og ved å holde på slik som dette er ulovlig. Dere dette gjelder kan gjerne finne teorier, historier og antyde at dere kan sitte slik til krampen tar dere, men dette er ikke lenger nettmobbing, men så mye mer.

Tenk dere om neste gang dere trykker publiser på en kommentar.. Gå å se dere i speilet og tenk dere om. Er det mobbere som dere dette gjelder ønsker at deres barn skal bli?

Jeg har i over et halvt år blogge på denne plattformen, og det er ikke en eneste gang jeg har publisert eller godkjent noe stygt mot noen. Jeg har valgt å gi det beste av meg selv, prøver å være en positiv formidler til de mange tusen som faktisk liker denne bloggen. Det er veldig leit at noen synes det er greit å prøve å skade og være slem mot meg og min familie bare for å være det.

Jeg elsker denne bloggen, jeg elsker familien min og jobben min, det er på tide at de som ikke nødvendigvis blogger selv lærer seg å akseptere at det finnes flere ti tusen talls bloggere der ute. Jeg aksepterer de som ikke blogger og jeg aksepterer de som blogger, men anonyme nettmobbere aksepterer jeg ikke.  Og hvem er det som er skumlest egentlig ? De som blogger om hus og hjem, eller de som lager seg falske profiler, skjermdropper alt for å lete etter feil, sitter på forum for å more seg og finner gleden i det?

Vær nå grei, hold dere til mitt utseende og dårlige smak og skrivefeil om dere må skrive om meg, vær så snill å la oss ellers være. Det er aldri noe koselig når ukjente ønsker å skremme deg i ditt eget hjem, og å bli løyet om vil ingen noen gang synes er hyggelig.

Leave a Reply