Ny spisestue.

Ut med vinger, inn med strammere linjer.

Jeg har nå kjøpt meg nye spisestuestoler, og spisestuesofa! Jeg har lenge ønsket meg denne gruppen, men pga vi har snakket om å selge, så styret med salget har jeg valgt å holde ting på » vent». Nå som vi blir i huset vårt kom den nye spisestuen RASKT inn! Og jeg er SÅ fornøyd!

Stilen min er ennå veldig lik, men jeg forandrer meg jo litt jeg også. Buer og håndtak på ryggen har jeg hatt min periode i livet med, så nå var det på tide med noe nytt.

Stilen min er en blanding av det maskuline og bohemsk og jeg elsker å ha landet slik som det jeg har det siste året. Selv om jeg ofte viser frem mye nytt betyr ikke det at jeg har byttet ut all pynten min. Tro det eller ei, men jeg har faktisk blitt ekstremt glad i tingene mine, og det jeg kjøper inn i huset nå- vel det kjøper jeg for å ha det. Jeg har ikke like mye dill-dall lenger, men jeg liker ting så jeg har det jeg føler passer inn i vårt hjem.

Som folk vet ELSKER jeg puter, sorte stramme tre-detaljer og strikk. Blandet med litt grønt og velour, ja så er vi i mål!

Jeg har fornyet på soverommet også, bilder kommer !!!! Og enda mer av spisestuen skal jeg vise dere <3

Leave a Reply