Ny veggpynt i stuen.

Reklame. 

Idag fikk jeg endelig rammet inn de lekre plakatene mine fra Desenio og fy filleren som jeg elsker min ny «mote» vegg.

Jeg har lenge gått å lurt på hva jeg skulle ha på veggen, for jeg ønsket lenge å gjøre om her hjemme for å få en vegg til noen tøffe plakater. Før kunne jeg gjøre om flere ganger i året, skyve salongen fra en ende til en annen.. Nå må jeg tenke, kverne og bruke  mye tid på å planlegge, for jeg orker ikke lenger å flytte rundt for og så angre meg. Vel, nok om det, sjekk den tøffe veggen under. Den lekre COCO plakaten min finner dere HER. 

Jeg tok litt forskjellige motiver og størrelser på bildene for å ikke ha alt likt og hang de litt sånn på «skakke» for at det ikke skulle stå så veldig «akkurat».

Fotografier og plakater finnes det mye forskjellig av inn på siden deres, jeg har allerede sett meg ut noen til jenterommet og toalettet. Trykker du HER kommer du inn på en kategori side hvor du kan se alt de har. Verdens atlaset i Gull er min favoritt, eller alle er det. Jeg delte jo dette på snap tidligere idag og jeg synes det er så kult å se hvor mange som digget disse plakatene like mye som meg. Dette er jo en litt annerledes måte å pynte veggene på synes jeg og det blir også veldig personlig.

Dere kan finne masse rå lekkert innen fotokunst om dere trykker HER. Desenio har alt innen lekre plakater, fotoplakater, kunstplakater osv. Noe for alle og en hver.

Bruker dere koden VILLAPAPRIKA25 gir det dere 25 % rabatt fra 20-22 juni- sooo shop to you drop! NB! rabatten gjelder ikke på rammer. 

Nyt kvelden, vi skrives.

Leave a Reply