Oh Daniel it is!

Reklame. 

Fredagskveld, skuldrene senkes og vi skal innta hver vår plass i sofaen- ENDELIG!

Ikveld tenkte jeg å vise dere en av mine nye klokker, Classic Petite «Ashfield» . Dette er en av mine helt klare favoritter. Jeg bruker den så å si til alt, men jeg elsker at den har et så rent design og samtidig er klassisk og lekker. Perfekt julegave til de som har alt eller vil ha en klokke som er lekkert til et hver antrekk.

Det jeg synes er supert med disse klokkene er at du enkelt kan bytte remmen på dem, og likevel kan beholde det samme klokkeuret. Ved å bytte reim, skifter du jo også utrykk på klokken, og vips har du jo en ny klokke uten å måtte betale for en klokke til. Jeg har hvit, brun og sort skinnremm å bytte på, noe som er perfekt til de som ELKSER å bytte på slik som meg. Vi kan vel aldri få nok fine klokker i samlingen vår?

Daniel Wellington har nå verdens beste Black friday  tilbud, og det er jo genialt nå som julehandelen står for tur. Tilbudet er GRATIS rem ved kjøp av ny klokke, altså hvor bra er ikke det? Og ved bruk av kode VILLAPAPRIKA15 får dere hele 15 % på ders kjøp hos Daniel Wellington.

Sjekk deres sortiment og klikk dere hjem en lekkerbisk – og husk tilbudet da,dere !!!

Trykk HER for å komme til min klokken eller hovedsiden på DanielWellington.com.  

Vi sees senere -kos dere på shopping !

Leave a Reply