Oh – yes, it´s Christmas….. Soon..

Innlegget inneholder reklame linker. 

Riktig god mandag kjære lesere! Idag har jeg allerede jobbet noen timer, men med strålende sol på himmelen kan jeg absolutt ikke klage! Jeg bare håper vi får snø til julen, hvor nydelig hadde ikke det vært?

Tror ikke dere at jeg tok den ene av mine småtroll på fersken i å ha spist opp godis kalenderen allerede NÅ, i smug bak min rygg! Jeg merket jeg kokte, men samtidig måtte jeg liksom le. Trodde den ene lille trollungen min at h*n ikke ville bli oppdaget? Vel, det betyr jo null kalender på h*n og det er jo sikkert ikke tatt med i beregningen når denne «lille» rampestreken ble gjort…

Men men, nok om det, husker dere jeg igår nevnte at jeg skulle ta frem litt mer julestæsj. Oh, yes – det er gjort og jeg fikk igår også pyntet det runde sorte fatet mitt med MANGE julekuler. Rett og slett ELSK på hele jula <3

-Et fat, masse julekuler og VIPS var et dekorfat pyntet – helt enkelt og litt annerledes. 

Det runde fatet finner dere HER.  Og best av alt- prisen er ikke så skummel den heller, dette fatet er lekkert for alle de som elsker dekorasjon fat.

Rottingkurv med vakre stjerner, HER.

Dere da? Begynt å tyv starte julen dere også? Jeg vet jeg starter tidlig altså, men jeg kan ikke dy meg heller, juletiden er jo bare vakker!

Nei, nå skal jeg jobbe videre ellers hoper det seg opp her! Nyt mandagen, vi sees litt seinere!

Leave a Reply