Olíver sitt første rom.

God søndag, har dere sett så vakkert solen titter frem idag? 

Nå er vi allerede godt på vei inn i februar og om 3 uker fyller min «lille» gutt 11 år. Tenk dere det, det er faktisk 11 år siden jeg ble mamma for aller første gang. Reisen med Olíver har vært en gave, han er rett og slett min første kjærlighet. Nå er det ikke mer enn to år til han er tenåring, og jeg føler det var igår jeg fikk han på brystet for aller første gang. Den lille, vakre og nydelige gutten min, *SNUFSSNUFS*. Jeg sitter nesten å griner av å tenke på at han har blitt så stor. Det er ingen ting jeg heller vil enn å se barna mine vokse opp, men jeg føler tiden går så altfor-altfor fort!

Idag tenkte jeg å dele de ulike rommene til Olíver. Jeg husker jeg stod å innredet rommet hans og tenkte at det var det fineste babyrommet jeg hadde sett, STOLT som en hane var jeg over innredningen faktisk.

Olíver sitt rom 2007: 

Jeg husker jeg skulle ha alt i fargen «caffelatte» og hvitt. 

Interiør har alltid vært noe jeg har elsket, jeg husker jeg elsket å ordne på pikerommet mitt. Noen mennesker er født med interiørgenet, andre utvikler det med årene. I mitt tilfellet må det ha vært medfødt og derfra utviklet, jeg har alltid elsket hus og hjem uansett alder.

Ettersom tiden gikk ble rommet mer og mer guttete. Olíver har alltid elsket rommene sine, han har siden han var liten benyttet masse tid der og alltid vært den som har elsket å ha med venner hjem for å leke.

Dette var rommet til Olíver i Paprikakroken : 

Så flyttet vi, og på nytt skapte vi et trivelig rom. Dette rommet husker jeg at jeg var grisestolt av, og Olíver var det samme.

Dette er rommet til Olíver fra eneboligen i Rødåsen. 

 

Etter noen år i verdens hyggeligste hus ( –hjertet mitt vil alltid ha en knapp på dette hjemmet) måtte vi takket pent for oss. Reisen gikk videre til en leid leilighet. Her måtte barna dele rom, men jeg er satt sammen slik at jeg alltid finner løsninger og resultatet ble perfekt.  

Begge barna elsket rommet sitt, de var fornøyde fra dag en.

Søskenrommet på Lenafjellet: 

Etter ni måneder åpnet en ny dør seg og Olíver skulle få eget rom tilbake på plassen vi så sårt savnet – Rødåsen. En gate lengre ned, i et rekkehus med fotballbanen som nærmeste nabo flyttet vi inn.

Og Olíver fikk det beste rommet han kunne drømme om!

Idag er det ikke mye som bærer preg av at han en gang var en liten gutt. Olíver har selv fått bestemme hva han ønsker å ha på rommet sitt. Under sengen har har en kasse med Nerf ´a sine og lego. Utover det er det fotball,tegnesaker, tv og ps4 som tar plass. Den lille gutten som før elsket å kle seg ut i ulike drakter, lekte med spiderman, kaptein sabeltann og dinosaurus REX har blitt en gutt som elsker å lære om planeter, tegne de flotteste tegninger og spille FIFA. Et par bilder med et par fotballdrakter skal opp på veggen, men ellers er det lite som er igjen av den lille gutten han en gang var.

En ting har han ennå, puter. Olíver er nemlig klin lik mora si, han elsker pledd,puter, grått, blått og beige! Og nettopp det er jo litt moro da!

 

Nå skal jeg få unna husarbeidet, men vi sees igjen etterpå! Nyt dagen alle kjære lesere,og takk for at dere tok dere turen innom.

 

 

Leave a Reply