Oppsett for deg som vil ha orden.

Reklame.

Sist jeg delte innlegg på mine lekre garderobeskap fra Skapnett var det utrolig mange som ønsket litt informasjon på skap innredningen jeg har benyttet meg av. For meg går alt på funksjonalitet, og jeg ønsket garderobeskap som kunne romme sko,oppheng, hyller og skuffer.Valget vårt ble følgende nevnt under fra Norscan® Roller.

Litt info på produktet:

Norscan® ROLLER er kurvsystemet for deg som ønsker stil, kvalitet og funksjonalitet i garderoben, på kjøkkenet, vaskerommet eller i boden.

Norscan® Roller er markedsledende kvalitetsinnredning, og vi garanterer at du blir godt fornøyd.

Det spesielle med Norscan® Roller er at kurver, bukseheng, skohyller og andre ROLLER produkter ruller lett på fire nylonhjul, og kurvene ruller lettere desto mer du belaster dem!

Skinnene som kurven ruller i griper over hjulene på kurvene, slik at de ikke raser ned. Kurvene til Norscan® Roller produseres med tykke tråder, noe som gir solide og stabile kurver. Kurvstativene kommer i 35 cm, 45 cm, 55cm og 75cm bredde og med 40 eller 50 cm dybde. Fåes i både hvit og sølv.

Sko skuffene har vi i vår garderobe i gangen og jeg angrer ikke et sekund – de fungerer upåklagelig.

Disse innredningene kan lett tilpasses dit bruk og dine ønsker, men du får også veggoppheng og annet om du ønsker å montere innredningen dirkete på veggen. Les litt mer om nettopp det HER.   
Skapnett har enkel tegneprogram som gjør det veldig enkel for deg å teste ut, måle opp og sjekke nettopp hva som vil bli best hos deg uten at du trenger å dra noen sted.Alt kan gjøres over nettet, MEN de har dyktige fagfolk som mer enn gjerne kommer med tips og råd om hvordan nettopp du kan designe din drømme garderobe.
Tegneprogrammet finnes HER. 
Husk,orden i sysakene kommer først når du har fått system. 

Leave a Reply