Outfit for de små.

Innlegget inneholder produkt informasjon.

God kveld alle sammen, da var nok en dag snart unnagjort.  Ungene er hjemme fra turn, fotball og Lila er endelig hjemme igjen! Herreminhatt så deilig det var å få henne hjem igjen. Lille blidfisen min, NÅ er mamma hjertet komplett igjen!

Nå over til overskiften -Outfit for de små! Jeg får mange ganger i måneden spørsmål på hvor klærne til Lila er ifra og fremover tenkte jeg å dele litt outfit med dere!

Jeg handler alltid det jeg synes er søtt, om det er et merke eller ikke betyr ikke så mye for meg! Jeg elsker å blande det billige med det litt finere – det er alltid like morsomt!

Antrekket under er antrekket for morgendagen, med et par blonde sokker og et vakkert hårbånd er Lila klar for barnehagen! Jeg elsker å kle opp den lille snuppa mi, hun er jo bare til å spise opp!

Hele antrekket er kjøpt på Hm.

Idag fant jeg vakre UGS til henne og ny vinterjakke – så nå er hun klar for å ta imot kulden uten å fryse denne vinteren.

Ikveld skal vi bare ligge slakt på sofa´n, nyte roen, lade batteriene og slappe av!  Imorgen har Lila legetime før barnehagen så timeplanen er temmelig full!

Jeg håper dere har hatt en fin dag, vi sees mer imorgen!

Leave a Reply