På plass med hele fotball laget!

God kveld i stuen! 

Så var mitt fotballag på plass igjen, og jeg har fått klemt de litt flate alle mann. Olíver stakk opp på rommet med en kompis og Mathilde var eksemplarisk og tok frem leksene sine! Det er så rart at de begynner å bli så store nå, Mathilde er skikkelig veslevoksen og Olíver er så bestemt at jeg ikke orker tanken på fremtidens diskusjoner. haha.. De er rett og slett det fineste jeg vet om.

Lila kom hjem i 18 tiden og har hengt rundt halsen på meg stort sett siden. Lille prinsessa mi,så lita og god med vilje herfra til andre siden av kloden. Hun er altså så sta og skal til en hver tid gjøre alt selv- selvstendig lita frøken.

Tenk at den vesle lille jenta vår er 1.5 år, jeg synes det er helt syyyykt! Tiden har rett og slett bare flydd og nå er det faktisk hele to år siden jeg delte at jeg var gravid. Altså.. Den magen føltes ut som en evighet når jeg gikk der å ventet, men nå føler jeg at 1.5 år bare har flydd avsted! Tiden som trebarnsmor har vært den beste tiden min her på jorden, jeg er altså så takknemlig, for ikke å snakke om STOLT!

Imorgen skal jeg ut til hun mor, håpet er å få litt hjelp til å se litt på mitt neste strikkeprosjekt! Husker dere jeg viste dere at jeg strikket genser til Lila, mini Dorthe Skappel! Vel, som dere ser på bildene – genseren ble kjempe fin og jeg er så stolt av håndverket mitt! Planen er å strikke en hvit en til henne også, samt en litt skarpere rosa når sommeren kommer. Genseren ble ferdig i september, så det er lenge siden den var ferdig. Jeg har rett og slett bare glemt å vise dere den.. hihi.

Nå skal jeg opp å legge meg, imorgen er det full fart med småtrollene mine som skal kjøres på skolen. Lila skal kose seg hjemme med meg frem til lunsj tenker jeg… Hun har aldri lange dager i barneagen og slik liker jeg å ha det så lenge jeg har mulighet til det. Døgnet har jo få nok timer slik det er, så hver time MÅ nytes.

Nyt kvelden, så sees vi imorgen! <3 

Leave a Reply