Pakket bort for siste gang.

God mandag og ny uke! November er allerede godt igang og denne uken startet med strålende sol! Kan man be om noe mer?

Jeg har holdt på ute, for selv med «liten» hage skal det holdes pent og ute plassen er ryddet klart for vinteren. Jeg har fylt på med lyng, kastet gamle blomster, fjernet masse pynt som ikke hører vinteren til. Det var en rar følelse, nettopp fordi vi ikke er de som skal pynte her til våren igjen. Nå som det har blitt så fint, følelsene er rare, men sånn er det vel?

Jeg tror jeg er ei som lett elsker tingene mine, spesielt hus og hjem. Jeg gir alltid alt av meg selv for å skape et hjem, og i dette hjemmet føler jeg at jeg har så gode -glade minner! Det er på disse gulvene Lila tok sine første skritt, det er her jeg har feiret vår første jul som en komplett familie. Dette huset kjøpte jeg alene, og jeg er så takknemlig for alt hjemmet mitt har gitt meg og barna mine av trygghet. Ingenting er en selvfølge og det gjelder å være takknemlig for det man har <3

Det danner seg mange tanker, følelser og ønsker når man tar seg tid til å finne roen i seg selv, stoppe litt opp og nyte! Rødåsen er virkelig en plass som eier hjertet mitt, det er ingen tvil.

Jeg synes roen her oppe er helt unik, ingen mas, støy og uro!

Jeg håper dere har hatt en veldig fin start på uken deres, kick-start! Jeg har to dager uten min lille skygge og det tenkte jeg å la jobben få nytte av, og bloggen!

Bruk dagens timer godt – vi sees !

 

Leave a Reply