Perfect home <3

Reklame.

God onsdag! Lille-lørdag allerede og vips er vi snart plassert i en ny helg! Etter at vi bestemte oss for å bli i hjemmet vårt, kom min glede over huset tilbake og da faller alt annet rundt på plass også, slik som blogg og jobb!

Vi var jo på boligjakt når vi la ut huset for salg, og en ting jeg følte var mangelvare i mange hjem var skikkelige garderober! Altså, det var så mye jysk og dårlig papp garderober at jeg følte meg skikkelig bortskjemt på kvaliteten vi selv har her. Det er mye fint å finne til rimelige priser, jeg har vært fan av ting som er billig siden jeg ble født, MEN…Når det kommer til garderobeskap i et hjem blir dette svært ofte prioritert ned. Jeg har selv vært skikkelig «dårlig» på å investere i skikkelige garderober tidligere, men etter at jeg hadde bodd her i ett år uten et eneste godt skap merket jeg gleden over en skreddesydd garderobe. Det du aldri har hatt kan du ikke savne, men når du først får det er det å «gå ned» på denne standarden igjen merkbart. For meg har garderobeskap fått en helt ny betydning- ærlig snakket.

I gangen har vi en flott garderobe løsning, og nå som jeg har ryddet i alt som er har jeg system herifra til andre siden av kloden.

Skapnett har levert alle våre garderobeskap, og at dette var nødvendig for boligen er absolutt ingen hemmelighet. Har man orden i sysakene, ja så blir man automatisk mer blid og fornøyd! Jeg har store flotte hyller som rommer alt vi trenger og i tillegg er frontene som et fantastisk møbel.

Som dere ser har vi valgt garderobeskap som står i stil med resten av huset, samt det lekre listverket i boligen.

Det er som tidligere vist nøye planlagt og benyttet fronter og løsninger som er praktiske, men også flotte. Det er viktig med helhetsinntrykket og en bolig som vår, med mange barn og masse saker, er praktisk garderobe mer viktig enn noe annet.

Vi har valgt kun speil og glassdører fra Skapnett, hvor ALLE kommer med sikkerhetsfolie. Det er softclose og børstedempere på alle dørene slik at det hindrer dørene å slå mot veggen. Alle profilene og skinnene er i aluminium og har solide hjul med avsporingsikring.

Skapnett kjører nå  i Black Friday perioden 50-60 % , altså her kan du spare HALVPARTEN! 

Trykk deg inn på skapnett sin hjemmeside og tegn din egen garderobe. Det er kjempe enkelt og super praktisk for de som vil ha ting gjort med en gang. !Programmet for å tegne deres egen garderobe finnes HER. 

Litt etter litt får man ting som man vil, og hvor deilig er ikke det å åpne et garderobeskap og ha alt på sin plass. ?

Du kan også følge Skapnett på Facebook ved å trykke HER. 

Leave a Reply