Positiv tankegang!

Så var det onsdag og jeg skal hente hjem lille tuppelura mi fra barnehagen om et par timer. Åh, rett og slett en sann glede- jeg savner henne sånn! Når hun er avsted går dagene kun til jobb og alt annet, jeg klarer ikke sitt for mye i ro når hun ikke er med meg!

Som jeg igår skrev – julen har begynt å komme inn! Jeg elsker – elsker –ELSKER det! Jeg tror juletiden er en favoritt tid for alle oss interiør glade! Eller tar jeg feil?

Imorgen skal jeg hente hjem litt nyheter, og det skal bli fantastico! Nå er det alt for lenge siden sist, men sannheten er at jeg mistet litt lysten til å ordne her hjemme når salget stod for tur. Nå, vel nå er jeg så avslappet til hele greia, nesten lettet over å ennå bo her og det er jo en veldig «feil» tankegang» når man er midt oppi en salgsprosess. haha..

Så derfor, tankegangen er byttet ut med positivitet og jeg er klar for å ordne med de lekreste nyhetene som endelig har kommet inn!

Jeg håper dere har hatt en flott dag sålangt, nå får jeg fortsette med «to do» listen før lillemor skal hentes.. Nyt dagen videre, vi sees mer etterpå!

Leave a Reply