Prioritert kvalitetstid.

Tenk nå står vi på den nest siste dagen i Juli og August står for tur. Tenk at om under 4 uker fyller Lila 1 år. Dette året har gått så fort, det har rett og slett bare flydd av sted. Idag har vi bare slappet av hjemme, roet det helt og spist kebab.. haha. Ikke sunt, men sinnsykt godt idag. Jeg var på en utrolig koselig jentefest igår og det kan kanskje forklare at jeg hadde litt ekstra lyst på det idag.

Jeg merker jeg har helt andre verdier nå enn før. Camilla er ikke lenger «Camilla», jeg har helt andre verdier, ønsker og gleder i livet nå enn før. Og til det bedre vil jeg selv si… Jeg ble nesten «verpesyk» når jeg snakket med ei på jentekvelden igår som ventet baby i januar. haha, Ideen på en lillebror eller lillesøster til Lila er ihvertfall ikke fremmed for verken Kim eller meg. – Vi har MANGE år på oss…

Først ut nå er Lila sin 1 års dag. Tenk nå går hun, og hun har begynt å si mange ord.

Mamma, pappa. hei, nei, ja, uffa , au, ysj( hysj) offa ( voffen) , nanninann ( flaske ) ja, og en rekke andre ord kommer for hver eneste dag. Hun snakker nok flytende innen et år om hun følger meg og sine storesøsken.. hihi.

Vi var ikke før ferdig med verandaen da regnet kom, heldigvis har vi hatt deilig vær når vi har ordnet her hjemme – vi har fått litt farge alle sammen. Sommeren har virkelig vært deilig i år. Gresset var neste helt gult så jeg tror regn var etterlengtet.

Ikveld skal vi bare ligge rett ut på sofa´n og ta livet heeeelt med ro. Kim skal se fotballkamp , spille en runde og jeg skal få lagt opp timeplanen min for uken. Tilbake i jobb igjen, ferien er delvis over og jeg er veldig klar for en hverdag hvor rutiner kommer på plass igjen.

Jeg håper dere har en koselig kvle og har hatt en flott ferie! Vi skrives mer seinere – ha en deilig kveld!

Leave a Reply