Prosjekt to av ti ferdig….

God mandag alle sammen! Igår gikk kvelden fra meg, vi gjorde ferdig prosjektet » varmepumpehus»… Jeg er litt stolt av det, for etter å ha sittet på alle mulige nettsider å tittet, lest og «lært» hvordan avstand rillene forran måtte ha, hvordan den vil «miste» funksjon om den ble helt tett begynte jeg å tegne litt… Varmepumpen vår går over vinduet ( idiotisk plassert) så å lage et «bord» eller benk over har vært mitt ønske. Jeg tegnet opp en U, lagde den som en åpen boks på basiden, slik at den kan skyves over og enkelt skyves bort. I tillegg ikke bli TETT slik at luften slippes ut forran og bak….

Etter å ha fortalt min bedre halvdel om planen tok han frem drillen og iløpet av 1 time hadde vi skjult varmepumpen med et selvtegnet pumpehus.Vel, jeg stjelte flere ulike ideer fra nettet og satt det sammen på en egen måte. Huset ble mye bedre enn jeg så for meg, tegnet av meg – satt sammen av Kim.- Dreamteam. 

Vi ryddet den lille boden, malte den på nytt, satt på et lite håndtak og VIPS nå kan pumpen til badestampen skjules og den irriterende durre lyden forsvinner. JIPPI!

Jeg shoppet litt på Europris her om dagen og hjem ble en hengekøye med meg – kun 99,- kr… Da kan man ikke klage. Idag skal jeg kjøpe cabinkroker til den, men jeg har hengt den opp for «synet» skyld i mellomtiden. hihi…

Før så boden og plassen til varmepumpen slik ut som i bakgrunn på bildet under:

Resultatet nå er vi strålende fornøyd med, de som følger meg på snapchat ( villapaprika) fikk jo med seg hvordan vi valgte å sette sammen varmepumpehuset.

Nå står prosjekt skillevegger på planen – vi sees mer etterpå – jeg skal vise dere noe annet fint også. Nyt dagen <3

Leave a Reply