Så snudde det…..

God kveld, god kveld! Nå er det jaggu helg, og helgen den er ALLTID velkommen. Idag har jeg hatt besøk av min venninne Sabrina og babisen, alltid så koselig! Sabrina og jeg ble gode venner når vi gikk gravide. Hun var 8 uker foran meg så vi hadde så og si hele svangerskapet sammen, en tid vi begge minnes med mye glede pga hverandre. Jeg vet ikke hvor jeg hadde vært om det ikke hadde vært for henne. Livet snudde for oss begge to, for samme tid fant vi hver vår store kjærlighet. Begge hadde vi nyfødte barn og mannfolka kom fort inn i livet vårt. Idag har Sabrina og kjæresten fått en gutt sammen, de har kjøpt hus de snart flytter inn i og de forlovet seg på selveste julaften. Vi er begge så takknemlig for de fine gutta våre, og jeg må ærlig innrømme at det VERKER i eggstokkene når jeg ser lille Cornelius.

Kim og jeg har på ingen måte planer om en liten til nå, men det er jo ikke noen hemmelighet at vi har vært inne på praten noen ganger. Per idag har vi nok med de vi har, og jeg nyter det å ha fått kroppen for meg selv igjen. Det er virkelig helt sykt hvor fort livet snur… Jeg så jo faktisk for meg å være evig singel, haha… Også BOOOM der kom Kim. Ingen ting blir som man tror, det er ingen tvil.

Denne helgen er familiehelg og det nyter vi med de fire fine barna våre! Mathilde har venninne på overnatting og Olíver har kosekveld med oss.De minste sover og har vært to stk propeller siden de kom hjem fra barnehagen.

Norske talenter og sen kveld står for tur i armkroken til min kjære!

Nyt kvelden, og kos dere masse med helg! Vi sees mer imorgen.

Leave a Reply