Samlingspunktet for familien.
Reklame.

God kveld alle sammen!

Husker dere at jeg i sommer fortalte dere om badestampen vår?  Spørsmålene ble stilt og jeg har aldri før måttet svare på så mange spørsmål over noe ved huset noen gang- annet enn putene mine. hehe.

Vi simpelthen elsker badestampen vår, den varmer raskt opp vannet og er en fryd å varme opp etter en hektisk dag eller uke. Det har blitt mange kvelder ute i badestampen og morsomme timer!

Ungene elsker kanskje ( bare kanskje altså) badestampen enda et hakk mer enn oss, men barn, bobler og varmt vann er alltid en sikker vinner! Tiden i badestampen er alltid høydepunktet.

Idag satt vi over en time bare å snakket sammen om dagen og planene våre for uken, en deilig fri sone rett utenfor verandadøren vår. Jeg elsker det å ha spa på verandaen og kan ikke tenke meg noe som er bedre. Siden vi fikk badestampen har vi brukt den hver eneste uke, idag klarer jeg ikke forstå hvordan vi klarte oss uten.

Idag så vi solnedgangen fra badestempen og det var så utrolig koselig! Tente lys, helt ro , kvelden ble rammet perfekt inn. Som dere vet er vi en hjemmekjær familie og det å skape en oase på verandaen har vi aldri angret et sekund på.

Det perfekte samlingspunkt.

Spørsmålene raste inn sist så litt enkelt om badestampen:

Badestampene fra Skargards er bygget for lang levetid. Som standard blir de produsert i de beste materialene.

Dette medfølger Skargards Regal:

Sirkulasjonsovn i saltvannsbestandig, syrefast stål
Ergonomisk kar bygget i fem lag med glassfiberarmert herdeplast
Kraftig underramme som kan settes rett på bakken
Røykrør i høyglanset, rustfritt stål
Miljøsertifisert, råtebestandig trevirke
Ovnsdør med glass.

Ovnen, som er elegant integrert mellom trepanel og kar, skaper et rent bademiljø. Samspillet mellom de herlige, runde formene garanterer deg et behagelig bad i mange timer. I tillegg til utmerket sittekomfort har Skargards Regal også et behagelig armlene og et opphøyd barnesete. En lekrere badestamp finnes ikke.

Jeg elsker lukten fra pipen når vi fyrer opp vannet, og nå som høsten har kommet skaper den litt ekstra kos ved badingen.

Det å fyre opp badestampen med véd gjør oppvarmingskostnadene mindre, denne kostnadsbiten var noe vi tenkt på når det kom til  det elektriske ved boblebad.

Når du fyrer opp stampen skapes et naturlig undertrykk i ovnen som får badevannet til å sirkulere av seg selv. Ovnen i Skargards Regal er som nevnt smart integrert i badestampen, slik at det kalde vannet på bunnen sirkulerer gjennom ovnen når du fyrer i den. På den måten oppnås det en jevn vanntemperatur i hele badestampen og vannet varmes fort opp.-Perfekt for oss som liker å være litt spontane.

Badestampen fra Skargards er det beste kjøpet vi noen sinne har gjort, og jeg må ærlig innrømme at den er et smykke på verandaen også.

Jeg er ikke i tvil, er man på jakt etter en badestamp som også er et boblebad er dette absolutt hva alle burde investere i. Uten tvil!

Litt generell informasjon om produsenten av badestampen Skargards :

Skargards er en norsk bedrift som utvikler, produserer og markedsfører badestamper og bassengutstyr. Fabrikken dems ligger i Åmål, kun 18 mil fra Oslo ved Sveriges største innsjø, Vänern.

Skargards er en av Europas største produsent av vedfyrte badestamper og produktene deres selges over hele ti forskjellige land i Europa.

Som kunde kan du kjøpe en badestamp som er tilpasset dine ønsker og behov. Hver badestamp bygges nemlig med det tilleggsutstyr du som kunde selv ønsker. Deretter leveres badestampen helt hjem til tomten din.

Hver badestamp er produsert i glassfiberarmert herdeplast etter samme teknikk som moderne båtskrog. Skargards bruker kun miljøsertifisert trevirke til badestampene deres.

Absolutt den fineste badestampen jeg noen gang har sett.

Leave a Reply