sendt fra fortiden og rett inn i fremtiden.

Reklame.

God kveld alle sammen, hatt en fin dag?

Min dag har vært helt tipp-topp, vi har malt og malt til den store gullmedalje.  Jeg gleder meg veldig til å vise dere bilder av hvordan vårt nye lille og kose kryp-inn. Det blir overraskende fint der, jeg gleder meg til å vise dere bilder av et resultat, for det blir brått litt annerledes enn jeg så for meg. Vi får 4 soverom, bad og stue og egen liten gang, samt veranda, men kjøkken og vaskerom blir å dele med mor og far. Det tror jeg skal gå HELT fint. Det er så liten tid man får sammen her på jorden, så hyggelig å kunne få en slik mulighet som vi får nå..

Ellers har jeg sittet å tittet litt inne hos Lampegiganten.no – fy filleren så mange flotte utelamper de har. Kim og jeg titter jo intenst på boligmarkedet nå om dagen og jeg har sagt at utelamper det er noe jeg SKAL legge litt i. Jeg har noen favoritter og de skal jeg dele med dere!

Dette er min nr 1! Se så lekker! Tenk to slike utenfor et inngangsparti med for eksempel dobbel ytterdør! *DDRØMDRØM*  Lampen finnes HER.

Produktbeskrivelse

Som en lanterne – den vegghengte utelampen Calvi

Denne pene utelampen skaper en stilig og behagelig atmosfære med sin tidløs karakter. Tre sider av lampen er utstyrt med pene glassruter som lar øyet trekkes mot lyspæren og sørger for uhindret belysning for et godt belyst uteområde.

Noe jeg ser det blir mer og mer av er LED belysning, og lampegiganten.no har her et rekke utvalg.

Dette skriver lampegiganten selv på sine nettsider :

«Utendørsbelysning: LED utebelysning og utelamper

-Utendørsbelysning og utelamper har ikke kun den egenskapen at den skaper sikkerhet på kvelden og lyser opp på mørke steder. Den har også i lang tid blitt brukt som et kreativt middel. Den perfekte LED utebelysning fremhever og fullender husets karakter og derfor benytter mange seg av råd fra lysdesignere slik at de kan få den mest optimale utendørsbelysning.

Valget av utendørsbelysning varierer like mye som bygningene som skal belyses. Det er nettopp derfor du tilbys et mangfold av forskjellige modeller av utelamper som kan sette din bolig i det rette lys. Du kan velge blant lamper slik at både lommeboken din og miljøet blir tilfredsstilt, ettersom det finnes utebelysning med LED-teknologi, solare systemer og energibesparende konsepter.

Dekorative utelamper

LED utebelysning og utelamper er dekorative, skaper sikkerhet og innbyr til individualitet. I tillegg til dette sikrer du at du til enhver tid kan nyte synet av boligen din. Med utendørsbelysning og utelamper kan du prege enhver bygning. Utelamper brukes ikke lenger kun til utebelysning av innkjørsler, terrasser og hager. I tillegg til å sikre komfort og sikkerhet brukes de også til åuttrykke en hver huseiers smak. Stilrent design innenfor LED utebelysning og utelamper blir mer og mer populært. Med vårt brede utvalg av utendørslys og lamper kan du gi hjemmet ditt, hagen din eller uteområdet ditt en individuell og personlig stil.

Av hensyn til miljøet og den stigende miljøbevisstheten som preger oss i dag har vi utvidet sortimentet vårt av LED utebelysning, solenergilamper og energisparende lamper.

Stilrent design med led utebelysning

Utelamper finnes i mange forskjellige variasjoner. Stående eller liggende, monterbare på vegger, tak og søyler eller nedgravd i jorden. Flytende lys kan skinne gjennom vann og skape en magisk stemning. Lys som er nedgravd langs innkjørselen gjør det til en god opplevelse å komme hjem. Ønsker man å avgrense innkjørselen sin med lys kan man bruke utelamper med spyd eller lyssokler og plassere dem på hver side av innkjørslene. Det er kun fantasien som setter grenser når det gjelder LED utebelysning av utearealet ditt. Uansett om du har hagen full av planter, ønsker en minimalistisk stil eller vil fremheve arkitektoniske elementer, så kan du overraske enhver gjest med en stilfull LED utebelysning.»2

Denne å elsket jeg, den var det litt Hampton stil over og nettopp derfor elsker jeg den. Stram, men likevel så enkel. Finnes HER

Produktbeskrivelse

HAMPTON utendørs vegglampe med tidløs utstråling

HAMPTON er en enkel og tidløs utebelysning av rustfritt, pulverlakkert stål. Lyset skaper en behagelig og stemningsfull atmosfære. HAMPTON passer særlig godt på lune sommerkvelder.

Min favoritt nr en finnes også i sort modell slik som denne, og jeg synes den er vel så kul i sort som i blank, selv om jeg personlig forguder den blanke. Lampen finnes HER. 

Produktbeskrivelse

Som en lanterne – den vegghengte utelampen Calvi

Denne pene utelampen skaper en stilig og behagelig atmosfære med sin tidløs karakter. Tre sider av lampen er utstyrt med pene glassruter som lar øyet finne lyspæren og sørger for uhindret belysning for et godt belyst uteområde.

Har man en litt mer romantisk stil synes jeg denne er så fin, litt sånn lanterne look. Tenk denne lekre lampen på en vakker herregård ved et inngangsparti eller på porten på en garasje.  Typisk hvitt murhus lampe, med naturen som nærmeste nabo. Lampen finnes HER

Produktbeskrivelse

Utevegglampen Ida overbeviser med et nostalgisk preg og minner om forgangne århundrers klassiske lanterner

Det er absolutt en stor fordel at man i dag ikke må belyse hjemmet sitt med stearinlys i lanterner, alle vet jo om farene ved bruk av åpen ild. Utevegglampen Ida viser at vi gjerne vil beholde den nostalgiske stemningen, samtidig som vi også vil ha alle fordelene ved moderne elektrisitet. Dermed ser lampen også ut som om den har kommet rett fra fortiden inn i den moderne tid.

Og DISSE! Snakk om unik lekker vegglampe. Disse må være perfekte på hytta, mer romantisk cottage look tror jeg man ikke får altså, fy søren. Disse finnes HER.

Produktbeskrivelse

Rustikk Romantica utendørs vegglampe

Romantica er en utendørs vegglampe som vekker begeistring med rustikk design. Den vakre, rustrøde metallbasen er forsiret med dekorative elementer. Det gjennomsiktige glasset bak metallstengene avgir behagelig lys. Lampen passer både ved inngangen eller ellers på fasaden. Den er et flott blikkfang uansett om lyset er tent eller slukket.

Det er rett og slett et HAV av lekre utelamper og jeg håper kanskje også du fikk et tips eller to til utelamper.  Lampegiganten kjører nå gode prosenter på et stort utvalg av utelamper. Besøk Lampegiganten.no HER. 

Nyt kvelden! Vi sees!

Leave a Reply