Slik er sannheten…

God mandag alle sammen! Nå er unger på skolen og i barnehage og jeg har først nå ( jeg vet jeg er treg) begynt på oppgavene for dagen. Mandager starter alle barne sent og det nyter vi alltid like mye, en deilig start.

Idag er planen å ferdig skrive et par innlegg, slik at jeg har noe liggende til de dagene det vil overkoke i ting som jeg ikke beregnet god nok tid til. Typisk meg, jeg tror aldri det slår feil faktisk. haha. Jeg er alltid super engasjert når uken starter, men før jeg vet ordet av det er det onsdag, og VIPPS er det helg -igjen. Igår ryddet jeg,og jeg var SUPER happy for det, idag står huset på hodet. Tilbake til «rotehuset.no». Jeg forstår det virkelig ikke, hvordan klarer familier å holde det så sinnsykt ryddig hele tiden. Jeg føler at huset her alltid er fylt opp med klesvask, oppvask og ja, generelt rot. Er jeg alene om å synes tomme doruller ofte tar unødvendig med plass på toalettet? Eller at alle ( utenom meg selv ) synes gulvet egner seg bedre til skittentøy? Også var det oppvasken, her i huset tror jeg de to eldste (spesielt)tror at den går av seg selv i hauger ned på kjøkkenet og at søppeldunken tømmer seg selv.. I tillegg er det super sjarmerende å åpne skapdørene for å legge på plass rent tøy, og bli møtt av at hele klesskapet ser fullstendig bombadert ut! Jeg viste ikke om jeg skulle begynne å grine eller le når jeg så at en tom ost pakke ( her gjelder skivet ost fra Norvegia) var satt pent tilbake i kjøleskapet og sjokoladen var borte.     Lenge leve husmødre som alltid leverer, for det har jeg nesten gitt opp…

I påvente av at huset skal bli ryddet ( les: til bilder)  deler jeg noen bilder fra den kroken jeg sitter i nå… Snur jeg meg ti cm nå er synet av boligen noe HELT-HELT annet…  Slik er sannheten, men det er utrolig hvordan den kan være usynlig på bilder.

Nyt dagen, så snakkes vi litt seinere! Her må jeg få ting gjort…

Leave a Reply