Små lekre detaljer i høstmørket.

Reklame. 

 

Lykt 2 HER. Lykt 3 HER. Lykt 4 HER

Lang deilig sesong på uteplassen? Med rett belysning, varmelamper og lune gode tekstiler er du i mål!

Når høsten kommer har vi ofte mange fine høstdager, og er vi heldige kan vi nyte disse utendørs. Ved å kjøpe for eksempel rett utelys forlenger du ikke bare tiden du kan sitte ute, men også utearealet.

Jeg synes alltid det er like morsomt å pynte ute på høsten, fargekartet naturen tar med seg er vakkert, og man skaper gjerne en egen hyggelig atmosfære ved å pynte litt opp i høstmørket. Dette skal jeg komme tilbake på,men i kveld skal jeg først dele noen enkle tips om hvordan nettopp du kan pynte opp hagen eller inngangspartiet hyggelig nå i høstmørket uten å bruke for mye penger på det.

Lykt  HER.

Jeg har ofte gjester og når jeg skal ha middagsgjester synes jeg alltid det er kjempe koselig å pynte inngangspartiet litt ekstra, gjerne med levende lys eller fakler. Inngangspartiet er alltid det første gjestene ser, så hvorfor ikke ønske de skikkelig velkommen med levende lys. Jeg synes at det å pynte med fakkel ofte kan være skummelt, siden de ofte står helt åpne med levende flammer og barne løper rundt. Et godt alternativ-( som er mye tryggere), som også ser fantastisk flott ut er DENNE lanterne formede fakkelen fra Lampegiganten.

Tenk denne stående på trappen med en lekker stor grønn krans på døren- det er høst dekorasjon for meg.

Lanternen kan lett flyttes og fungerer like fint i hagen og på verandaen som for eksempel på trappen ved inngangspartiet.

Lykten fungerer slik at den runde beholderen av rustfritt stål som befinner seg inne i lampen, fylles opp med flytende brensel (bioetanol) eller brenngel som sikrer lukt- og restfri forbrenning. Dermed frigjøres ingen forurensende stoffer og flammen  slukkes trygt med det medfølgende lokket.
Lanternen fungere også perfekt ute ved go´stolen sammen med noen myke deilige pledd, et skinn teppe og myke ull puter. Og ved å være litt kreativ kan man forlenge sesongen og samtidig nyte den.

Et annet alternativ som kan være lekkert å sette i urnene, langs hekken eller kanten i hagen er DISSE lekre lykten med ledd lys. Ledd lys er et godt alternativ for de som kanskje ikke kan ha el-lamper så langt utover i hagen. Denne lekre lykten lyser ved at et oppladbart batteri 1 x AA sørger for den stemningsfulle lanternen og får lyset til å flimre i mørket- rett og slett et must til det «lille» ekstra.

Det er ikke mye som skal til for å skape litt ekstra stemning i høstmørket, og ved små enkel grep kan man skape en deilig atmosfære rundt seg uten å måtte tenke på å dra ledninger og annet ut. Disse to produktene et perfekt eksempel på nettopp det. Hos lampegiganten er utvalget enormt og man finner noe for en hver stil og et hvert hjem. Jeg tenkte å dele noen rå lekre utelamper med dere en av dagene nå også!

Lykt 1 HER. Lykt 2 HER. Lykt 3 HER. Lykt 4 HER

 

Besøk Lampegiganten.no HER og klikk deg hjem en lekker lykt!

Vel, nyt høstkvelden og pynt opp uteplassen!

Leave a Reply