Søndagens høydepunkt!

Søndagskveld og vi er klare for å komme oss avsted! Før helgen ble vi invitert på deilig middag til min venninne Malin, og nettopp hos henne og familien skal vi nyte søndagskvelden vår! Malin og jeg var to ensomme single sjeler på lik tid i livet, begge med hvert vårt vonde brudd bak oss. I svangerskapet og i tiden etter ble vi ekstra «close», og på samme tid som meg fant Malin sin drømmemann! Malin og mannen har skapt seg et fantastisk vakkert hjem, og bor ironisk nok med sine 4 barn ( mine og dine) i samme type rekkehus som Kim og meg, bare i nabobyen.

Jeg har klart å være ekstremt effektiv idag , vaske HELE huset! Nå lukter det deilig og rent med duften av Lavendel så fort man setter beinet innenfor dørkarmen!  Det å starte uken med rent hus er alltid like deilig!

Jeg fikk til og med skrubbet den hvite porselens vasken på kjøkkenet! Jeg har aldri angret ett sekund på valget av vask, men at det er et h***** å holde den pen er ingen hemmelighet. Vel, slik er det når man ønsker å ha husets hovedvask hvit…

Kamera er med og jeg skal nok få knipset noen bilder av det vakre hjemme til Malin, hun har det alltid så fint!

Nyt kvelden, så sees vi senere! 

Leave a Reply