Søsken suite!

God kveld SØNDAG!  Vipps, denne helgen kom, og den gikk! Lørdag og søndag har bare flydd avsted til rydding. Jeg har blitt skikkelig hektet, eller rettere sagt – ryddehode! haha.

Jeg har gjort om hele toppetasjen, gjort den 100 ganger bedre å bo i! Vi har bodd 4 mennekser på 1,5 rom og det har vi merket har blitt trangere og trangere. Pga plassen har vi lagt ut huset for salg, men huset er ennå ikke solgt så vi tok endelig min idé i bruk! Oliver og Mathilde fikk når vi flyttet hit, hvert sitt rom. Jeg har derfor vært VELDIG negativ til å samle de, til tross for at vi nå har 4 barn i huset som alle har sine ting. Olíver og Mathilde er her 50 % – altså annenhver uke. Vanessa annenhver helg, og Lila 70 % av tiden. Noe som vi si at 30 % av tiden er det kun Kim og meg her hjemme, og vi er alle sammen kun 30 % av tiden.

Olíver og Mathilde har så å si ikke leker lenger, de har to store kasser hver med ting under sengen. Ellers går det i kreative saker og jah…Tv og ipad….. Jeg tømte hele rommet for alt, vasket det helt ned og deretter begynte jeg å innrede. Etter mange timer ble rommet så fint.

På det innerste rommet har ungene hver sin 120 seng, nattbord og tv med bordet til Oliver. På det minste rommet som henger med, har de enda en tv, data, arbeidsplass, bokhylle og Sacco sekkene sine. De har fått sin egen lille «suite» og er begge overraskende fornøyde!

Olíver og Mathilde deler så å si alltid rom når de sover, dette har de alltid gjort. Mathilde synes det er tryggest å sove ved storebror og storebror synes det er veldig hyggelig å ha en «trygghetstittel». De kom klokken 10, så dro vi på Bowlingen hvor Mathilde feiret bursdagen sin for å slippe dette i desember..Etter vi kom hjem klokken 17 :00 har ingen av ungene ønsket å forlate rommet. Oliver har ligget i sengen å spillet Fifa18 og Mathilde har perlet og sett på «Mot i brøstet» ….

Jeg skal vise dere rommet til Lila og Vanessa – og enda mer fra dette og vårt… Siden disse bildene ble tatt har vi ordnet enda mer. Vel, vi sees imorgen med mer bilder og i tillegg et perfekt innlegg fra Lampegiganten hvor det venter noen kanon rabattkoder til dere!

Nyt kvelden, vi sees!

Leave a Reply