Starter uken med et smil..

God mandag alle sammen, nå er vi godt på vei inn i nyåret, og er ikke det deilig?  Idag har jeg ufattelig mye jobb hengende over meg og jeg vet helt ærlig ikke om noen bedre måte å starte uken på! Jobb, jobboppgaver og planlegging er noe av det beste jeg vet!

Som jeg nevnte tidligere har jeg flyttet de store barna tilbake på hvert sitt rom, og jeg har endelig fått fred i mammahjertet. Det er absolutt ikke noe som er verre enn når de små barna mine krangler eller ikke klarer å være sammen. Stort sett går de alltid godt over ens, men det er ikke til å legge skjul på at de er forskjellige og de har ulike interesser. De er som sin mor, liker å ha noen timer helt for seg selv.

Vi har da landet tilbake på vårt opprinnelige rom, og jeg kan ikke nekte for at det er ufattelig deilig! Vi skal flytte ned, få vår lille «sone» nede, men inntil det er realisert og ferdig gjelder det å gjøre det beste ut av den situasjonen vi står i. Lila har sin lille del igjen, og Kim sin datter sover uansett hva vi har prøvd på  med oss. Det viktigste er at de små føler seg trygge og elsket – plass og ting har ingen betydning hvis det ikke er hjerterom.

På rommet kjører jeg stilen helt enkel, ikke noe dilldall mas og ikke noe ekstra. Før kunne jeg dra inn alt mulig rart, nå holder det med puter… Puter, eller tekstil er min svakhet… Et hjem uten puter funker ikke for meg, hihi.

Jeg håper dagen deres blir fantastisk! Idag får jeg mine tre hjerter hjem igjen og gjett om de skal klemmes ihjel!

Nyt dagen, kle dere godt for det er veldig kaldt ute!

Leave a Reply