stille før stormen.

4. Juledag, er det noe som heter det?  Jeg nyter ihvertfall fri helt til neste år!

Jeg hadde egentlig tenkt til å ta fri resten av året fra bloggen, men dårlig samvittighet trykket meg inn igjen. Nå er huset fylt opp med barnelatter, leker og det som hører med – og det er SÅ deilig!  Jeg sliter skikkelig med fravær fra barna, spesielt Lila som er så lita. De kaller det  å få «fri» fra barnet når det er hos sin andre part, men helt ærlig så er det en sperre i meg som IKKE vil ha «fri» fra dem. Jeg har ikke fått barn for å levere de ifra meg og ihvertfall ikke for å ha fri fra dem. Med det mener jeg ikke noe negativt ved at barnet har to sterke sett foreldre som elsker det/dem på hver sin side, det er vel heller en helt naturlig tanke generelt hos oss alle, eller hva?  Man får ikke barn med ønske om å ikke få det til med barnets mor/far, men vi lever (snart)i 2018 og verden er nå helt annerledes enn hva den var før. En «normal» familie består nå av min(E), din(E) og vårt, slik er det jo i annenhver bolig bortover. Helt ærlig føler jeg min sammensatte familie rocker, selv om jeg vet at om noen hadde sagt til meg at livet mitt ville sett slik ut for 5/6 år siden ville jeg ikke trodd dem.

På utsiden sier alle at det er et evig kaos, men om de kommer på innsiden tror jeg de ikke vil se noen forskjell på oss og andre fornøyde familier med barn.

Julen har vært kjempe fin, vi har spist masse mat, sett en rekke filmer og masse serier, vi har sovet LENGE og vært ute å koset oss på kino, middag, gåturer, familiebesøk og vi har laget masse planer for bloggen det kommende året.

Nå skal jeg spille en runde med nitenndo, Kim fikk det i julegave av meg og han er et barn der han sitter og hopper i sofa´n med Mario på skjermen…. HAHA…

Nyt dagene – vi sees kanskje litt senere!

Leave a Reply