Tårene presset seg på.

Mix og match…. Ganni har tatt HELT av den siste tiden og Lila og jeg har virkelig latt oss rive med. Jeg vet rett og slett ikke om noe søtere enn når Lila kommer trippene i den nydelige genseren sin. Jeg blir mer og mer forelsket i den lille gull jenta mi, så vakker, lita og røvete! Jeg har nok blitt nyforelsket og tullete etter at jeg fikk henne.

Jeg snakket med Olíver om det i stad, og jeg fikk tidenes mamma skryt av han. Jeg fikk nemlig høre at jeg var den mest følsomme og kosete mammaen han viste om, og at han synes jeg var utrolig snill som alltid kjørte -hentet og passet på han hele tiden. Han klinte til med at jeg var verdens mester i å si at jeg elsket han og at vi to var veldig like… haha- Snakk om sjarmør og goíng.

Ellers har vi vært på helsestasjonen idag,Lila har tatt vaksine! Jeg vet ikke om noe jeg synes er mer ubehagelig. Jeg merket tårene mine presset seg på når jeg måtte holde henne fast, men vaksine er VIKTIG så det fikk bare være… Lila satt sammen tre ord – mamma-min-au og sa hun gjentatte ganger, igjen og igjen, Hun så på meg igjen og på nytt sa hun mamma-min- au. Seriøst jeg ble så stolt av at hun satt sammen de søte, men viktige ordene for henne selv om jeg synes det var leit at hun gikk å «auet» seg… Etter 30 minutter fikk vi dra og Lila hadde glemt sprøyte, helsestasjon og frustrasjonen hun hadde til hele opplevelsen. En ball og vipps var alt glemt. haha.

Tenk så deilig det er å være liten og ikke eie begrep på hva det vil si å grue seg eller være nervøs for noe. Jeg merker Lila forstår mer og mer, nå forstår hun når jeg snakker om mat, skifte bleie, leke, legging og barnehagen, hun kjenner igjen flere og flere ansikt og utvikler seg i rakett fart! Skikkelig morsomt å se!

Det å være mamma er rett og slett fantastisk!   MEN fy så fort tiden går! Nå er det bare 2,5 mnd til Mathilde fyller 9, og jeg må snart planlegge bursdag igjen…. Tiden går fort, så det er bare å holde tunga rett i munn.

Leave a Reply