Tatt av vinden!

Lørdag og vi har vært ute i frisk luft og gått lang tur idag! Solen spilte oss et lite puss idag, men det er alltid deilig å komme seg ut, se noe annet enn husets fire vegger. Det var nærmere 6 kuldegrader ute og skikkelig sur vind, så det føltes MYE kaldere enn det nødvendigvis var. Vi ble skikkelig «tatt av vinden» – haha.. Vi valgte å gå en lang og fin tur rundt dammene i bjørneparken, deretter satt vi kursen mot skihytta. Etter å ha gått på is veldig lenge bestemt vi oss for å snu, det å gå på is uten brodder ble for heftig.

Det var til tross for dårlig vegbane veldig deilig og komme seg ut og vi  fikk oss virkelig en deilig gåtur og start på lørdagen.

Kim og jeg har en rolig helg, til tross for barnefri. Ikveld falt valget på fondue og deilig rødvin, hver gang vi møtes skal sees på og vi skal bare ta det med ro. Det å dra ut er ikke helt vår greie, en gang i blant kan det være moro, men ikke annenhver helg. Det går i ett hver eneste dag ellers, og vi har nokså «full fart» hverdager som det er.

Tenk at jeg skal gifte meg med denne kjekke mannen om et halvt år da dere!

Idag har vi dagdrømt, snakket om fremtiden og alt vi ønsker for nettopp den og de fire flotte barna våre. Vi har jo faktisk snart vært sammen 1.5 år. Tenk det, 1.5 år med denne mannen, den snilleste, kjekkeste, deiligste og morsomste mannen jeg vet om. Han gjør virkelig livet mitt helt fantstisk, jeg føler meg oppriktig som verdens heldigste jente.

Det er viktig å ta vare på de små gledene i livet og nyte hvert øyeblikk. Selv om jeg gleder meg til vår og sommer er vinteren utrolig vakker!  Etter turen vår var rumpa mi iskald og låre mine som isbiter, men turen var SÅ deilig likevel- skikkelig oppkvikkende.

Nå skal jeg starte på maten og kose meg med et glass vin – inne i vamren.!

– Nyt lørdagskvelden godtfolk ! 

Leave a Reply