Tenk å ha det så fint.

Det å være liten må være deilig, ingen bekymringer eller annet som tynger hverdagen. ( I hvertfall ikke for de fleste barn. ) Idag dro vi en tur til hun mor, eller «mimmi» som Lila sier. «Mimmi og offa» er vel de beste hun vet om å dra på besøk til. Mamma var alene ikveld, og siden jeg var alene med barna tok vi turen til henne.  Jeg elsker å dra hjem til mamma og pappa, det er alltid like godt å komme «hjem».

Olíver og Mathilde er aldri vanskelig å be, de kunne vel vært på besøk hos dem hver dag om de fikk velge. haha. Lila vet hvor ting er og det er skikkelig morsomt å se. Hun løper inn på gjesterommet,og der står hun å babler til lekekassen som hun vil ha med ut i stuen.. Duplo er favoritten, og av en eller annen grunn er duploen som er hjemme hos mamma og pappa den hun vil sitte med.

Tenk å være så heldig å ha en storesøster og en storebror som bruker all sin tid i verden på deg hele tiden. Olíver og Mathilde vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten, de er mine alt. Lila er helt fortapt i dem og de er nok vel så fortapt i henne. Tenk at jeg har båret frem så fine barn, jeg må si jeg er en smule stolt!

Hos mamma lagde vi hjemmelagde hamburgere med chips, og til dessert fikk ungene litt is. Full jubel og veldig fornøyde barn!

Nå skal jeg faktisk gå å legge meg. Ikveld er jeg helt skutt og det å finne sengen min er det eneste ønsket jeg har akkurat nå!

Nyt kveldens siste timer, vi sees imorgen! 

Leave a Reply