The incredible FACE MASK

 

Reklame.          

«The incredible face mask er en ansiktsmaske som ikke bare renser huden,men som også gjør huden finere, mykere og renere. Selv har jeg aldri brukt mye hudprodukter, jeg har vært for lat og av den grunn kun brukt billige renseserier fra butikken. Hva kan jeg si? Vel, huden min har nå etter snart 30 år sagt stopp og jeg har funnet verdens beste ansiktsmaske som ikke bare er enkel å påføre, men en fryd å bruke, nettopp fordi den er helt magisk og renser porene bedre enn noe annet.

Jeg har alltid slitt med porene mine samt tørr hud, og det er slik jeg kom over ansiktsmasken fra May Beauty. Etter kun EN behandling merket jeg forskjell, huden min var ikke bare glatt og silkemyk, men også skinnende og frisk å se på. Jeg bruker denne hele tiden nå, da er det ikke akkurat noe negativt at lesere og følgere sier de ser en ekstra glød i huden min om dagen. En bekeftelse på at resultatet synes.

Facemasken er magisk nettopp fordi den suger ut talg og gjør porene mindre synlige etter bare en behandlig. Jeg merker også at fargen blir penere når jeg soler meg, og det skyldes at den løfter bort døde hudceller og annet som setter seg fast i huden. Dette gjør at man får en jevnere og mer langvarig brunfarge, spesielt hvis man bruker den før man soler seg. Ansiktsmasken forebygger Acne, fjerner hudormer, og sammen fører dette til at man får et rent og strålende resultat. Dette er ikke bare supert for oss damer,men også for menn. Min kjære mann bruker denne etter å ha sett hvor godt den har gjort min hud.. Og gjett hva, til og med han merker forandring ved bruk av ansiktsmasken.

Masken er kjempe enkel å påføre, og du påføre den med en myk god kost. Ungene skrek ut i latter første gang de så meg med den, det er nemlig et lite syn i seg selv.  Masken holder ansiktet på plass og det føles nesten ut som en gummiballong som strammer til for å holde ansiktet på plass.

Etter 30-45 minutter ( jeg har den på i 45 minutter ) er masken tørr og kan fjernes. Når du skal fjerne den kommer den av i en del, og de små restene som er igjen er lette å vaske vekk med vann og klut. Følelsen du får når du fjerner er helt magisk, du føler deg så ren og myk med en gang og du kan lett se at huden har blitt «jobbet» med.

På masken kan du se hudormer og død hud henge med… Æsj, tenk at alt dette har vært i og under huden min.

Hvis du kunne tenke deg å prøve denne ansiktsmasken har jeg fått lov til å gi dere lesere en rabattkode på hele 30 %, men for en begrenset periode. Bruk koden Villapaprikaface eller kjøp ved å trykke direkte på linken HER.

 

One thought on “The incredible FACE MASK

  1. Lise sier:

    Ohhh elsker den! Veldig bra!!! ❤️

Leave a Reply