Tid sammen.

Dagen idag, vel den kom like fort som den gikk.

Vipps var det kveld og jeg sitter å nyter roen, stillheten og lader batteriene for morgendagen! Da skal årets første julebord dekkes og jeg skal kjøpe inn til julemiddag. – Jeg gleder meg til å vise dere masse bilder på dette imorgen og igjennom helgen som kommer.

Denne julen har vi bestemt oss for å legge vekt på opplevelser og familie. Mine barn har alt, de har aldri manglet noe og jeg synes ikke noe om å bare kjøpe ting for å gjøre det, det vil denne jule være et bevis på.

Jeg har besluttet at pakke kalender – vel det stryker jeg i år! De har fått en sjokoladekalender til kr 10,- , men det er mer for å la de holde følge med dagene i desember. Vi skal heller gjøre ting sammen, bake, ha juleverksted, se julefilmer, spise julegodt osv. Jeg har merket at mine barn setter mye mer pris på ting vi gjør sammen og derfor skal vi i år heller prioritere det.

Juletreet elsker jeg, ikke et sekund har jeg angret for at det kom opp når det gjorde. Barna beundrer det hver dag og hver morgen gir det en ekstra kos med lyset fra treet frem til solen står opp.

Jeg har så langt nytet denne uken, for jeg har en deilig julefølelse i meg – noe jeg tror smitter.

En episode med Eventyrlig jul er nettopp over, et program som ga meg enda mer go´følelse. Nesten så jeg vil invitere masse folk hjem selv for å sitte slik å mingle rundt et latterfylt bord selv <3 Så fantastisk koselig !

Vel, vi sees mer imorgen, idag var jeg sent ute både her og der. Nyt kvelden og nattens timer <3

Leave a Reply